17.6 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Ο Αρης «εξαφάνισε» το Μεσολόγγι

Ο Αρης... αγρίεψε και έχοντας φτάσει στο σημείο να παίζει στην πρεμιέρα του δεύτερου γύρου ένα ματς σημαντικό για την παραμονή έκανε το Μεσολόγγι να... μη μπορεί να πάρει ανάσα. Το 77-48 φέρνει τον Αρη μια νίκη πάνω και με κάλυψη της διαφοράς των τριών πόντων που είχε χάσει στον πρώτο γύρο, αλλά το κυριότερο, δείχνει ότι όντας πλήρης αφού σήμερα επέστρεψαν οι Ντραγκίσεβιτς και Μιλόσεβιτς μπορεί να βρει τις νίκες που θέλει για να διώξει από νωρίς τα άγχη. Το Μεσολόγγι σήμερα αδίκησε τον εαυτό του. Είχε παίξει κι άλλα ματς χωρίς τον Γκριν αλλά ήταν ανταγωνιστικό, όμως σήμερα ήταν κάκιστο και ανάγκασε τον Καλαμπάκο να... ουρλιάξει πολλές φορές. Τελικός χωρίς αύριο πλέον το εντός έδρας ματς με τον Κολοσσό που έρχεται. 

Ο Αρης χρειάστηκε περίπου μισό δεκάλεπτο για να αρχίσει να ξεμακραίνει σε απόδοση και σκορ. Με το δίδυμο Κουζέλογλου και ΝτεΚόζι να τον οδηγεί στην αρχή και κυρίως με τους Ντραγίσεβιτς και Μιλόσεβιτς να ξαναπατάνε παρκέ μετά από καιρό δίνοντας αυτοπεποίθηση σε όλους και αίσθηση... γεμάτης ομάδας, πήγε στο δεκάλεπτο προηγούμενο με 19-13 στο 11' είχε φτάσει σε διψήφια διαφορά, 25-13 και το 42-29 του ημιχρόνου ήταν απόλυτα δίκαιο με βάση όσα είχαν γίνει στο παρκέ. Το Μεσολόγγι, που έπαιζε και πάλι χωρίς τον Γκριν, έμοιαζε σαστισμένο και φοβισμένο και δεν θύμιζε σε καμία πλευρά του γηπέδου τον καλό του εαυτό. 

Ο Αρης ήταν... τρομακτικός στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου, έτρεξε σερί 12-0, πήγε το σκορ στο 54-29 στο 23'30'' και είχε αφήσει το Μεσολόγγι να παρακολουθεί ανήμπορο να αντιδράσει. Το δεκάλεπτο έλειψε με 65-38, αμέσως μετά η διαφορά έφτασε και τους 30 πόντους, 68-38 και σε αυτά τα επίπεδα έμεινε μέχρι τέλους. 

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ: Ο Αρης πήρε πολλά από πολλούς παίκτες σήμερα, αλλά ο ΓΙάννης Κουζέλογλου ήταν αυτός που πρώτος έδωσε το σύνθημα και επιβεβαίωσε ότι στον Αρη φέτος έχει βρει πρωταγωνιστικό ρόλο.

ΜΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ: Ο Αρης έλεγξε απόλυτα τα ριμπάουντ, 43-33, έδωσε περισσότερες ασίστ, 22-15, το Μεσολόγγι έκανε 15 λάθη και αυτοί ήταν ενδεικτικά κάποιοι σημαντικοί τομείς υπεροπλίας του Αρη. 

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ