23 C
Athens
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024

Ο Απόλλων… είναι ωραίος (vids)

Ένας εξαιρετικός Απόλλων Καλαμαριάς κέρδισε κατά κράτος τη ΜΕΝΤ στο ντέρμπι της αγωνιστικής για τον 4ο όμιλο της Γ' Εθνικής και... βλέπει ψηλά, με τους παίκτες του Δημήτρη Καραμιχάλη και τον κόσμο να παίρνουν την νίκη ως ένα, προκαλώντας την αισιοδοξία του Έλληνα τεχνικού.

Ο Απόλλων Καλαμαριάς επιδιώξει να κάνει πρωταθλητισμό. Μπορεί η ομάδα να κράτησε χαμηλούς τόνους μέχρι να αρχίσει η χρονιά, αλλά πλέον το δηλώνει ξεκάθαρα, μετά και το θρίαμβο επί της ισχυρής ΜΕΝΤ με 89-79, στο ντέρμπι του 4ου ομίλου της Γ' Εθνικής για την 4η αγωνιστική. Οι παίκτες του Δημήτρη Καραμιχάλη ήταν επιβλητικοί κι έδειξαν πόσο ήθελαν το συγκεκριμένο ματς, σκοράροντας και σπουδαία καλάθια, με αποκορύφωμα αυτό του Δημήτρη Σαμαρά, που γράφοντας το 82-68 στο 35', «σκότωσε» τη ΜΕΝΤ.

Ο Βαγγέλης Μαχαιριανάκης, από τη δική του πλευρά, είχε ξανά την... τιμητική του. Ο Κρητικός γκαρντ βλέπει την ψυχολογία του να βρίσκεται στα ύψη, πετυχαίνοντας ένα απίστευτο τρίποντο από το κέντρο στη λήξη της τρίτης περιόδου, για να κάνει τότε το 68-55.

Φυσικά, κανείς δεν παραλείπει την εξαιρετική παρουσία του κόσμου. Εδώ, βέβαια, θα αφήσουμε τον κόουτς Καραμιχάλη να μιλήσει. «Ο κόσμος ήρθε στο γήπεδο και τον ευχαριστούμε γι' αυτό! Η ατμόσφαιρα ήταν πάρα πολύ αθλητική και οι φίλαθλοι ενίσχυσαν τον Απόλλωνα. Παράλληλα, όλες οι παράπλευρες εκδηλώσεις που υπήρχαν με τις Ακαδημίες και γενικότερα όσα οργάνωσε η ομάδα, έδειξαν πως για τον Απόλλωνα ξημερώνει μια καινούρια μέρα σε όλα τα επίπεδα. Βασικοί εκφραστές της ομάδας είναι σίγουρα οι παίκτες οι οποίοι θα πρέπει να αποδείξουν πως εκτίμησαν την συμπαράσταση των φιλάθλων προκειμένου να τους φέρνουν σε κάθε αγωνιστική κοντά τους», ήταν τα λόγια του.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ