20.3 C
Athens
Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024

Ο Ανρί συνεχάρη τον πρωταθλητή Γιάννη που… “τρελάθηκε”! (vid)

Μία μεγάλη έκπληξη περίμενε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, που έλαβε τα συγχαρητήρια του παιδικού του ινδάλματος, Τιερί Ανρί, για το πρωτάθλημα που κατέκτησε με τους Μπακς!

Ο θρύλος του ποδοσφαίρου και παιδικό ίνδαλμα του Γιάννη, Τιερί Ανρί, συνεχάρη τον πρωταθλητή NBA για το τόσο μεγάλο και σημαντικό του επίτευγμα που πέτυχε, δηλαδή την κατάκτηση του πρωταθλήματος με τους Μπακς. Η αντίδραση του Γιάννη; Μοναδική, με τον MVP των τελικών να μη μπορεί να συνειδητοποιήσει αυτό που συνέβη! Όπως ανέφερε ο ίδιος, ο Ανρί αποτελούσε παιδικό ίνδαλμα για τον Αντετοκούνμπο, ο οποίος προσπαθούσε να του μοιάσει.

Αναλυτικά η συνομιλία των δύο αστέρων του ποδοσφαίρου και του μπάσκετ:

Ανρί: Γειά σου μεγάλε, είμαι ο Τιερί. ήθελα να σε συγχαρώ και να σου πω ότι επιτέλους. Σε θυμάμαι να μου λες ότι θα γίνεις πρωταθλητής μία μέρα και θα κάνεις ότι περνάει από το χέρι σου για να το καταφέρεις. Τώρα το έχεις κάνει. Είμαι σίγουρος ότι τώρα κατάλαβες ότι δεν έχει σημασία να πέσεις, αλλά να σταθείς στο ύψος σου. Και το έκανες αυτό. Για την πόλη σου, για την ομάδα σου και για τον εαυτό σου. Προσπάθησαν να σε ρίξουν κάτω, αλλά δεν τους άκουσες τον... θόρυβο και τελικά έφερες τον τίτλο πίσω στο Μιλγουόκι. Οπότε τώρα απόλαυσέ το και τα λέμε σύντομα πρωταθλητή. Το είπες και το έκανες. Τα λέμε σύντομα.

Γιάννης: Είναι τρελό φίλε. Ήθελα να του μοιάσω μεγαλώνοντας, όταν ήμουν μικρότερος και ο μπαμπάς μου έπαιζε ποδόσφαιρο, αλλά ερωτεύτηκα το μπάσκετ, αλλά αυτό το μήνυμα σημαίνει πολλά για μένα. Τα καταφέραμε μαζί. Τώρα όμως είμαστε ψηλά και πολλοί άνθρωποι θα προσπαθήσουν να μας ρίξουν. Για αυτό θα πρέπει να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά, να μείνουμε ταπεινοί και να είμαστε ευγνώμονες για αυτό που καταφέραμε. Αλλά θα πρέπει να βάλουμε το κεφάλι κάτω και να συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Όμως ένα τέτοιο μήνυμα που έρχεται από έναν θρύλο είναι κάτι πολύ σημαντικό. Τιερί σε ευχαριστώ πολύ. Αν δεις αυτό το βίντεο σε ευχαριστώ πολυ.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ