21.1 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Ο «αλάνθαστος» Χάρντεν έγραψε… ιστορία (vid)

Ο Τζέιμς Χάρντεν πήρε την απόφαση να μετακομίσει στο Μπρούκλιν και φαίνεται πως βρήκε την... υγειά του και παράλληλα οι Νετς είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένοι με την αρμονική συνύπαρξη των τριών all star παικτών.

Ο «Μούσιας» αποδεικνύει σε κάθε παιχνίδι ότι βρίσκει τα πατήματά του και έχει προκαλέσει στους επικριτές του, που μιλούσαν για τα παραπάνω κιλά του, να καταπιούν την... γλώσσα τους με τις εμφανίσεις που επιδεικνύει τις τελευταίες βδομάδες, με αποτέλεσμα να οδηγεί τους Νετς εκ του ασφαλούς στις πρώτες θέσεις της Ανατολικής Περιφέρειας.

Στην χθεσινή αναμέτρηση με τους Σπερς, όπου κρίθηκε στην παράταση, ο Χάρντεν εκτός από την νίκη για την ομάδα του χάρηκε και για ένα αξιέπαινο ρεκόρ που ήταν... στοιχειωμένο από την περίοδο 1977-78. Συγκεκριμένα ο γκαρντ των Νετς σημείωσε 30 πόντους, 15 ασίστ και 14 ριμπάουντ και δεν υπέπεσε σε κανένα λάθος, κάτι που σημαίνει ότι είναι ο πρώτος αθλητής στο πρωτάθλημα που το πετυχαίνει μετά από 43 χρόνια.

Δηλαδή από εκείνη την περίοδο δεν υπήρξε άλλος παίκτης να καταγράψει σε έναν αγώνα 30+ πόντους, 15+ ασίστ, 10+ ριμπάουντ και κανένα λάθος.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ