23.7 C
Athens
Σάββατο, 5 Οκτωβρίου, 2024

Ο… αινιγματικός κύριος Σενγκέλια

Ο Τορνίκε Σενγκέλια μπορεί να έχει συμφωνία για να μείνει στην Μπασκόνια ακόμη δύο χρόνια, αλλά το μέλλον στην εν λόγω ομάδα δεν είναι και τόσο βέβαιο.

Η Μπασκόνια είχε μία σεζόν επιτυχημένη, αν κρίνει κανείς από το πώς ξεκίνησε με την επιλογή του Πάμπλο Πριχιόνι που... ναυάγησε, και το πού την οδήγησε εν συνεχεία ο Πέδρο Μαρτίνεθ. Η ομάδα βρέθηκε στους «8» της Ευρωλίγκα, πήρε και μια νίκη από την Φενέρμπαχτσε, ενώ λίγο αργότερα έφτασε και στους ισπανικούς τελικούς, με αξιοπρεπέστατη παρουσία απέναντι στην φοβερή στο φινάλε αυτής της χρονιάς, Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Τορνίκε Σενγκέλια ήταν «ακρογωνιαίος λίθος» της σε ακόμη μία περιπέτεια, συμβάλλοντας καταλυτικά στην επιτυχία της και ήδη υπάρχουν ερωτήματα, σχετικά με το μέλλον του. Ο ίδιος, πάντως, φρόντισε να μη δώσει... ευθεία απάντηση. «Εγώ έχω ακόμη δύο χρόνια συμβόλαιο με την Μπασκόνια, αλλά από εκεί και πέρα δεν μπορώ να πω κάτι άλλο. Το μόνο που σκέφτομαι τώρα είναι να ξεκουραστώ και να περάσω χρόνο με την οικογένειά μου», ανέφερε συγκεκριμένα.

Κάπως έτσι, φαίνεται πως ο Γεωργιανός δε θα απέκλειε καμία προοπτική. Από τη μία υπάρχει η επιλογή του ΝΒΑ, ως ρήτρα στο συμβόλαιό του, από την άλλη το ενδεχόμενι ενδιαφέρον άλλων ευρωπαϊκών ομάδων, που πρέπει πρώτα βέβαια να μιλήσουν με τον αλύγιστο διαπραγματευτή, που ονομάζεται Χοσεάν Κερεχέτα. Εν ολίγοις, το καλοκαίρι αυτό θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την περίπτωσή του...



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ