27.1 C
Athens
Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2024

Ο Ίρβινγκ κοροϊδεύει τον ΛεΜπρόν! (vids)

Είναι τελικά οι κακές σχέσεις του με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς ο βασικός λόγος για τον οποίον ο Κάιρι Ίρβινγκ θέλει να φύγει από τους Καβαλίερς; Κανείς δεν μπορεί να πει μετά βεβαιότητας. Πάντως δύο βίντεο που τραβήχτηκαν με χρονική απόσταση λίγο παραπάνω από ενός μηνός, ήρθαν να ρίξουν πολύ νερό στο μύλο αυτής της παραφιλολογίας.

Το πρώτο δημοσίευσε στα μέσα Ιουνίου ο ΛεΜπρόν στον λογαριασμό του στο instagram. Το τράβηξε ο ίδιος σε ένα διάλειμμα της προπόνησής του και τον απεικονίζει να χορεύει κάνοντας χαρακτηριστικές γκριμάτσες και χειρονομίες υπό τους ήχους του τραγουδιού "First Day Out" του Tee Grizzley.

 

Bald head nut!! #IHearEmPrayingOnMyDownfall #CantStopWontStop #striveforgreatness?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη LeBron James (@kingjames) στις

Το δεύτερο βίντεο τραβήχτηκε πριν από λίγες μέρες στον γάμο του πρώην παίκτη των Ουόριορς και νυν των Μάβερικς Χάρισον Μπαρνς, ο οποίος είχε καλέσει στη δεξίωση ένα σωρό φίλους του από το ΝΒΑ. Ανάμεσά τους κι ο Στεφ Κάρι, ο οποίος όταν άκουσε να παίζει το τραγούδι "First Day Out", άρχισε να μιμείται τις χειρονομίες και τις γκριμάτσες του ΛεΜπρόν με εμφανή διάθεση να τον κοροϊδέψει. Το ενδιαφέρον, ωστόσο, είναι ότι ανάμεσα στους φίλους του που διασκεδάζουν αφάνταστα με την αναπαράστασή του, είναι και ο Κάιρι Ίρβινγκ, ο οποίος έχει σκάσει στα γέλια! Κι όχι μόνο αυτό, αλλά φαίνεται να παροτρύνει τον Κάρι να συνεχίσει να κοροϊδεύει τον συμπαίκτη του! 

Ήταν συμπτωματικό; Το έκανε σκόπιμα; Φυσικά κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει τι είχε μέσα στο μυαλό του εκείνη την ώρα ο Ίρβινγκ. Όμως άλλο που δεν ήθελαν τα αμερικάνικα media για να το κάνουν θέμα...



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ