27.3 C
Athens
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Ο Έντουαρντς… τρελάθηκε (vids)

Ο Κάρσεν Έντουαρντς πέτυχε οκτώ τρίποντα σε έξι λεπτά μιας περιόδου και έγραψε ιστορία στη φιλική νίκη των Μπόστον Σέλτικς με 118-95 επί των Κλίβελαντ Καβαλίερς στο «Rocket Mortgage FieldHouse».

Οι «Κέλτες» πέρασαν με άνεση από το Οχάιο, με τον 21χρονο γκαρντ να έχει 26π. σε μία περίοδο και συνολικά 30π. με 9/15 τρίποντα. Στο εξάλεπτο, που ευστόχησε στα οκτώ τρίποντα, είχε 8/11 προσπάθειες από την περιφέρεια. «Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο ποτέ. Ήταν φοβερό. Βλέπεις έναν παίκτη με το μέγεθός του και αναρωτιέσαι πώς τα κατάφερε. Και συνέχιζε ασταμάτητος», παραδέχθηκε μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής του, Μπραντ Στίβενς. O ρούκι των Σέλτικς έχει ύψος 1,85μ.

https://www.youtube.com/watch?v=B-USjHQolSM

Μόνο ένας παίκτης στο παρελθόν έχει πετύχει περισσότερα τρίποντα σε ένα δωδεκάλεπτο. Πρόκειται για τον Κλέι Τόμπσον, των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, ο οποίος στις 23 Ιανουαρίου του 2015 έβαλε εννέα απέναντι στους Σακραμέντο Κινγκς. Συνολικά, μέτρησε 37π. σε μία περίοδο, επιδόσεις-ρεκόρ στην ιστορία του ΝΒΑ. Οκτώ τρίποντα σε 12’ έχουν πετύχει άλλοι τρεις παίκτες, οι Κέβιν Λοβ, Τζο Τζόνσον και Μάικλ Ρεντ, ενώ το ρεκόρ των Βοστωνέζων σε ολόκληρο αγώνα είναι τα εννέα τρίποντα κι έχει επιτευχθεί δις: από τον Αϊζάια Τόμας και από τον Αντουάν Ουόκερ.

https://www.youtube.com/watch?v=YT9Ze2B5kg8

Άλλους 24π. με εφτά ασίστ είχε ο Τρέμοντ Ουέιτερς και 16π. με εννέα ριμπάουντ ο Τζαβόντε Γκριν. Από τους γηπεδούχους πρώτος σκόρερ αναδείχθηκε ο Κόλιν Σέξτον με 20π. και 16π. με τέσσερις ασίστ είχε ο Ντάριους Γκάρλαντ.

https://www.youtube.com/watch?v=nJTGoEUetGo

https://www.youtube.com/watch?v=q4mhbY-ApKY



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ