18.9 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Ο ένας καλύτερος από τον άλλον (vids)

Οι Μπράντον Μπράουν, Άντριαν Μπανκς, Ρίκι Λέντο, Τασόν Τόμας και Μουσταφά Φολ συμπεριλήφθηκαν στην καλύτερη πεντάδα του Basketball Champions League, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής.

Άπαντες οδήγησαν την ομάδα τους σε εντός έδρας νίκη και ένας εξ αυτών θα αναδειχθεί και πολυτιμότερος παίκτης της αγωνιστικής. Θυμίζουμε πως η ΑΕΚ πέρασε από το Πο, απέναντι στην Ορτέζ, και το Περιστέρι κέρδισε εκτός έδρας την Γκαζιαντέπ, αλλά κανένας παίκτης τους δεν κατάφερε να ξεχωρίσει από τη διοργανώτρια αρχή, τη στιγμή που η τρίτη ελληνική ομάδα του BCL, ο ΠΑΟΚ, γνώρισε την ήττα στην Κωνσταντινούπολη από την Μπεσίκτας.

Μπράντον Μπράουν (Νίζνι Νόβγκοροντ): Οι Ρώσοι επιβλήθηκαν της Τενερίφης εντός έδρας, με τον 30χρονο γκαρντ να έχει 26π. με 5/5 βολές, 6/8 δίποντα και 3/5 τρίποντα, δύο ριμπάουντ, πέντε ασίστ, τέσσερα κλεψίματα, αλλά και πέντε λάθη, στα 33.29’ που έμεινε στο παρκέ, ενώ συγκέντρωσε 28 βαθμούς στην αξιολόγηση.

Άντριαν Μπανκς (Μπρίντιζι): Το ιταλικό συγκρότημα επίσης νίκησε στο «σπίτι» του, τη Νεπτούνας Κλαϊπέντα, έχοντας ηγέτη τον 33χρονο γκαρντ με 22π. με 2/3 βολές, 10/11 δίποντα και 0/2 τρίποντα, έξι ασίστ, ένα ριμπάουντ, δύο κλεψίματα και ούτε ένα λάθος σε 30.35’. Βαθμολογήθηκε, δε, με 27 στην αξιολόγηση.

Ρίκι Λέντο (Άνβιλ): Το εμπόδιο της Ράστα Βέχτα ξεπέρασαν οι Πολωνοί, στο Βλότσλαβεκ, με τον 27χρονο γκαρντ να σκοράρει 27π. με 4/4 βολές, 4/6 δίποντα και 5/11 τρίποντα, ενώ είχε ακόμα οκτώ ριμπάουντ, εφτά ασίστ, ένα κλέψιμο, όπως και δύο λάθη, στα 33.32’ που αγωνίστηκε. Στην αξιολόγηση συγκέντρωσε 33 βαθμούς.

Τασόν Τόμας (Χάποελ Ιερουσαλήμ): Στο Ισραήλ, οι παίκτες του Όντεντ Κάτας νίκησαν την Μπαντίρμα, με τον 26άχρονο φόργουορντ να αναδεικνύεται πρώτος σκόρερ με 18π.. με 2/3 βολές, 8/10 δίποντα και 0/1 τρίποντα, έχοντας και εννέα ριμπάουντ, δύο ασίστ, ένα κλέψιμο, τρία κοψίματα και δύο λάθη σε 28.45’, μαζί με 27 βαθμούς στην αξιολόγηση.

Μουσταφά Φολ (Τουρκ Τέλεκομ): Οι Τούρκοι κέρδισαν στην Άγκυρα τη Χάποελ Χολόν, με το Γάλλο σέντερ να κάνει double double με 15π. με 3/4 βολές και 6/6 δίποντα και δέκα ριμπάουντ, ενώ είχε και τέσσερις ασίστ, ένα κλέψιμο, άλλο ένα κόψιμο, καθώς και δύο λάθη σε 22.18’. Εξάλλου, βαθμολογήθηκε με 28 στην αξιολόγηση.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ