20.4 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Ο έλεγχος του Λαυρίου (vid)

Στο Λαύριο έχουν ήδη ξεκινήσει να δουλεύουν εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και της συμμετοχής τους στο επερχόμενο πρωτάθλημα της Basket League.

Οι παίκτες του Χρήστου Σερέλη ολοκλήρωσαν τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, με τον ισοκινητικό έλεγχο να διεξάγεται στο ισοκινητικό δυναμόμετρο και τον ψηφιακό πελματογράφο του «Κέντρου Φυσικοθεραπείας Παπαμανώλης Εμμ.-Ρηγογιάννη Χρ.» στο Περιστέρι, παρουσία του ιατρικού επιτελείου των «κυανοκίτρινων», με επικεφαλής τον ορθοπεδικό Ζακ Μελάγιες.

Οι Ζακ Μελάγιες, Μάνος Παπαμανώλης και Τίμος Τσομπανάκης έμειναν αρκετά ικανοποιημένοι από τα αποτελέσματα των παικτών, πάνω στα οποία θα δουλέψει το προπονητικό τμ τις όποιες βελτιώσεις χρειάζεται ο κάθε παίκτης ξεχωριστά. Στόχος της εξέτασης είναι η πρόληψη των τραυματισμών, αλλά και η ατομική βελτίωση όπου χρειάζεται.

Με ανακοίνωσή της: «Η διοίκηση της ΚΑΕ ΛΑΥΡΙΟ ευχαριστεί το προσωπικό του "Κέντρου Φυσικοθεραπείας «ΠΑΠΑΜΑΝΩΛΗΣ Εμμανουήλ, ΡΗΓΟΓΙΑΝΝΗ Χρυσούλα" για την άψογη φιλοξενία και για τις υπηρεσίες υψηλής ποιότητας που δέχτηκαν οι αθλητές της ομάδας μας σε ένα ευχάριστο, όμορφο και ζεστό περιβάλλον!».

https://www.facebook.com/kaelavrio/videos/2573582756005301/



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ