19.9 C
Athens
Τρίτη, 1 Οκτωβρίου, 2024

Ο έλεγχος της Κύμης (pics)

Από τον καθιερωμένο ιατρικό έλεγχο, πριν από την έναρξη της καινούριας σεζόν, πέρασαν σε… τρεις δόσεις οι παίκτες της Κύμης.

Οι Ευβοιώτες, παράλληλα με τις προπονήσεις τους στο κλειστό της Κανήθου, υποβλήθηκαν και στα απαραίτητα ιατρικά τεστ. Η εξέτασή τους έγινε στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, στο Μαρούσι, με τους παίκτες του Γιάννη Καστρίτη να μεταβαίνουν τμηματικά στην πρωτεύουσα τις προηγούμενες τρεις ημέρες (28-30/08).

Η ανακοίνωση: «Το πρόγραμμα του Γυμναστικού Συλλόγου Κύμης για αυτήν την εβδομάδα περιελάμβανε εκτός των άλλων και τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις των παικτών. Συγκεκριμένα, οι αθλητές της ομάδας μας μετέβησαν τμηματικά την Τρίτη, την Τετάρτη και την Πέμπτη (28-30/08)) στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών στο Μαρούσι, όπου υποβλήθηκαν σε αιματολογικό και καρδιολογικό έλεγχο.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών αποτελεί τον Επίσημο Ιατρικό Υποστηρικτή του Γυμναστικού Συλλόγου Κύμης και έχει προσφέρει τα τελευταία τέσσερα χρόνια την αμέριστη και πολύτιμη συμπαράσταση του στις προσπάθειες της ομάδας μας. Ευχαριστούμε θερμά τόσο την διοίκηση του Ομίλου, όσο και τους διακεκριμένους επιστήμονες και το πλήρως καταρτισμένο προσωπικό του».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ