25 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Ο Έβανς… και το «αλλά» (vids)

Τις προσπάθειες του για την απόκτηση ψηλού εντείνει ο Παναθηναϊκός, έχοντας προκρίνει την περίπτωση του Τζέρεμι Έβανς, αλλά όντας αναγκασμένος παράλληλα να περιμένει... το ΝΒΑ, με τον Αμερικανό προς το παρόν να κάνει πίσω, ενώ οι δύο πλευρές ήταν πολύ κοντά σε συμφωνία.

Ο Παναθηναϊκός κινείται αθόρυβα μεν, εντόνως δε για να προσθέσει άλλο ένα κομμάτι στο ρόστερ του, το οποίο θα μπορέσει να τον «εκτοξεύσει» και να τον κάνει ακόμη πιο δυνατό, εν όψει της αντίστροφης μέτρησης που θα αρχίσει σε λίγο καιρό, τόσο για το πρωτάθλημα όσο και για την Ευρωλίγκα. Οι «πράσινοι», λοιπόν, αναζητούν στην αγορά κυρίως έναν ψηλό, με σημαντικές αλτικές ικανότητες, τύπου... Γκιστ, προκειμένου να ενισχύσουν την φρόντ-λάιν τους, αλλά θα χρειαστεί να περιμένουν λίγο καιρό ακόμη, μήπως ένας εκ των «εκλεκτών» μπορέσει να γίνει δικός τους.

Η περίπτωση του Τζέρεμι Έβανς, είναι αυτή που έχει ξεχωρίσει για το «τριφύλλι». Ο Τσάβι Πασκουάλ μοιάζει να θέλει αρκετά τη μεταγραφή του 30χρονου Αμερικανού, ύψους 2.06, με εξαετή θητεία σε Γιούτα Τζαζ και Ντάλας Μάβερικς, έχοντας ενδιάμεσα περάσει για μικρά διαστήματα από την αναπτυξιακή λίγκα του ΝΒΑ, στην οποία βρίσκεται και τώρα με την φανέλα των Έρι Μπέϊχοκς, ενώ πέρυσι είχε αγωνιστεί για πρώτη φορά στην Ευρώπη, ως παίκτης της Χίμκι.

Ο ίδιος ο παίκτης, όμως, δε βιάζεται να πάρει τις αποφάσεις του. Συγκεκριμένα, παρότι οι δύο πλευρές ήταν πολύ κοντά στο να συμφωνήσουν για τη συνεργασία τους, έχει πλέον ζητήσει χρόνο, μήπως προκύψει κάποια πρόταση από το ΝΒΑ, με την περίοδο των ανταλλαγών, αλλά και τα two-way contracts για όσους παίκτες δε θέλουν να κρατήσουν οι ομάδες του πρωταθλήματος, να λήγουν στις 8 Φεβρουαρίου. Ο Παναθηναϊκός, αν επιθυμεί να αποκτήσει τον Έβανς ή οποιονδήποτε άλλον από την άλλη άκρη του Ατλαντικού, λοιπόν, θα χρειαστεί να περιμένει δύο εβδομάδες ακόμη.

Δείτε, ακολούθως, ένα δείγμα των ικανοτήτων του Τζέρεμι Έβανς:



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ