19.6 C
Athens
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

Ο άτρωτος Λεμπρόν (vids)

Δεν… καταλαβαίνει ούτε από τραυματισμούς ο Λεμπρόν Τζέιμς, ο οποίος χτύπησε στον έκτο τελικό της Ανατολής στα φετινά πλέι οφ του ΝΒΑ, αλλά συνέχισε σαν να μη συνέβη τίποτα.

Ο «βασιλιάς» ήταν εντυπωσιακός στην «Quicken Loans Arena», οδηγώντας τους Κλίβελαντ Καβαλίερς στη νίκη επί των Μπόστον Σέλτικς και την ισοφάριση της σειράς σε 3-3. Ο 33χρονος φόργουορντ, μάλιστα, έκανε ρεκόρ αν και χτύπησε στο δεξί πόδι κατά την διάρκεια της τέταρτης περιόδου. Ωστόσο, ο τραυματισμός του δεν αποδείχθηκε σοβαρός και συνέχισε κανονικά, αφού πρώτα τοποθέτησε πάγο στο πληγωμένο πόδι του.

«Αισθάνθηκα πως κάποιος έπεσε πάνω στο πόδι μου. Ένιωσα να πονάω σε ολόκληρο τον αστράγαλο και τη δεξιά πλευρά του ποδιού μου. Ευτυχώς, ήμουν σε θέση να τελειώσω το παιχνίδι. Απλώς, ελπίζεις για το καλύτερο. Έχω δει τόσα πολλά είδη τραυματισμών, αλλά κατάφερα να ολοκληρώσω το ματς», αρκέστηκε να δηλώσει ο Λεμπρόν Τζέιμς, ο οποίος χτύπησε ύστερα από σύγκρουσή του με το Λάρι Νανς Τζ., ο οποίος στην προσπάθειά του να τον μαρκάρει έπεσε πάνω στο πόδι του.

https://www.youtube.com/watch?v=rgC5DvZwvy4



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ