18.9 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Ο Άρης προχωράει σε διακανονισμό με τον Σανικίτζε

Συνάντηση με τον Βίκτορ Σανικίτζε και τον Έλληνα εκπρόσωπο του είχε σήμερα ο Δημήτρης Γουλιέλμος. Ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Άρης κάλεσε τον Γεωργιανό στη Θεσσαλονίκη έτσι ώστε να βρουν σημείο επαφής στο θέμα της οφειλής που υπάρχει από τη σεζόν 2016-17 και που είναι ένα από τα εμπόδια για την άρση της απαγόρευσης διεθνών μεταγραφών.

 


Σύμφωνα με την ενημέρωση της ΚΑΕ Άρης: “Η επαφή των δυο πλευρών έγινε σε εξαιρετικό κλίμα, υπήρξε ταύτιση απόψεων σε όλα τα ζητήματα που τέθηκαν και βρέθηκε κοινή γραμμή για τη ρύθμιση της διαφοράς, η οποία εκκρεμεί μεταξύ του Γεωργιανού πρώην παίκτη και της Κ.Α.Ε ΑΡΗΣ”.

 


Αν αυτό επιβεβαιωθεί και μετουσιωθεί στην υπογραφή ενός διακανονισμού, ο Άρης θα ενημερώσει σχετικά τη FIBA και θα κάνει ένα βήμα προς την άρση των ΒΑΝ. Τα πιο δύσκολα ωστόσο αφορούν στον Τάντιγια Ντραγκίσεβιτς και τον Ντέβιν Μαρμπλ. Πάντως οι “κιτρινόμαυροι” πλήρωσαν σήμερα και κάποιες δόσεις φορολογικών ρυθμίσεων για υποχρεώσεις προηγούμενων χρόνων, που απορρέουν από την υπαγωγή στο άρθρο 99.

 

Photo Credits: Eurokinissi



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ