31.7 C
Athens
Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024

Ο Άρης προσπαθεί να ανάψει ξανά τη σπίθα

Σύμφωνοι, η κατάσταση σε οτιδήποτε τον βαραίνει από το παρελθόν δεν έχει... ελαφρυνθεί και θα απαιτηθεί μεγάλη προσπάθεια και κυρίως ρευστό για να συμβεί αυτό. Σύμφωνοι, τα οχτώ ban είναι ακόμη εκεί και είναι άγνωστο με ποιο τρόπο θα τα σβήσει ή έστω προσπεράσει την οδηγία της FIBA για πραγματική απαγόρευση μεταγραφών. Για τον Άρη όμως οι κινήσεις δημιουργίας της ομάδας της νέας σεζόν, ίσως ξεπερνούν τις προσδοκίες δεδομένων των συνθηκών.

 


Η οριστικοποίηση της συμφωνίας με τους Μάριο Τσάλμερς και Τζαμάλ Σούλερ, αναβαθμίζει την ποιότητα της περιφέρειας με δεδομένη και τη συμφωνία -εδώ και καιρό- με τον Κουέντον ΝτεΚόζι. Ο Άρης θέλει να κλείσει την εκκρεμότητα με τον Μίλαν Μιλόσεβιτς και να προσθέσει στο ρόστερ έναν νεαρό ψηλό, προκειμένου να κλείσει τη front line αλλά και το ρόστερ.

 


Μία ματιά στο ρόστερ που συγκροτήθηκε και παρότι όλοι κρίνονται στο παρκέ, δημιουργεί την αίσθηση ότι ο φετινός Άρης μόνο με σύνθεση... ανάγκης δεν θα παρουσιαστεί στο Πρωτάθλημα. Αντιθέτως, μπορεί να παρουσιαστεί ανώτερος των ομάδων των δύο προηγούμενων χρόνων που «φλέρταραν» με τον υποβιβασμό. Με την αυτονόητη προϋπόθεση της προσπέρασης του εμποδίου των ban και της οικονομικής συνέπειας σε βάθος χρόνου στην εξέλιξη της σεζόν, αυτός ο Άρης μπορεί να παρουσιαστεί πραγματικά ανταγωνιστικός και, γιατί όχι, να ανάψει τη σπίθα για μία καλύτερη επόμενη μέρα.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ