20.2 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Ο Άρης ξανά στο… τεφτέρι της FIBA λόγω Μαρμπλ (pic)

Μετά από λίγους μήνες... καθαρός από ΒΑΝ, ο Άρης επέστρεψε στη σχετική λίστα της FIBA μετά από σχετική καταγγελία του Ντέβιν Μαρμπλ. Ο Αμερικανός που φόρεσε τη φανέλα των «κιτρινόμαυρων» στη σεζόν 2016-17 δέχτηκε τον διακανονισμό που του προτάθηκε το καλοκαίρι αλλά μια καθυστέρηση στην καταβολή της τρίτης δόσης του, τον οδήγησε στη σχετική κίνηση που επαναφέρει τον Άρη στο «τεφτέρι» της FIBA.

 

 

Όπως έκανε γνωστό η ΚΑΕ Άρης, ο Μαρμπλ έχει λάβει το 50% που του οφείλεται αλλά δεν μετά από αυτήν την καθυστέρηση έκανε την καταγγελία δείχνοντας ότι δεν προτίθεται να κάνει την παραμικρή πια υπομονή. Στο μεταξύ, προ ημερών η ομάδα της Θεσσαλονίκης εξόφλησε τον Βασίλη Καββαδά και έκλεισε οριστικά την εκκρεμότητα με τον διεθνή σέντερ, μετά από εκείνες των υποθέσεων Κάμινγκς, Μπάκνερ και Γουίβερ.

 

 

Γενικότερα η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης συνεχίζει να ακροβατεί μεταξύ των τρεχουσών αναγκών και των παλιών υποχρεώσεων της και όπως έκανε γνωστό, μετά την άρση των bans στο τελευταίο τρίμηνο, έχει δώσει ένα ποσό της τάξης των 200.000 ευρώ σε διακανονισμούς.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ