21.2 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Ο Άρης «μετακομίζει» στην Αθήνα

Μία σειρά επαφών με στόχο τη θωράκιση και την ενίσχυση του Άρη σε όλα τα επίπεδα θα έχουν σήμερα άνθρωποι του στην Αθήνα. Στην πρωτεύουσα θα βρεθούν τόσο ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Λευτέρης Αρβανίτης και το μέλος του διοικητικού συμβουλίου Δημήτρης Οικονόμου, όσο και ο προπονητής της ομάδας Σάββας Καμπερίδης.

 


Οι δύο διοικητικοί παράγοντες του Άρη θα επιχειρήσουν να προχωρήσουν κάποια θέματα που άπτονται του οικονομικού και όχι μόνο σχεδιασμού, αφού θέλουν να κλείσουν την εκκρεμότητα της μεταβίβασης των μετοχών του Δημήτρη Γουλιέλμου και παράλληλα να κάνουν βήματα στο θέμα της εγγυητικής των 200 χιλιάδων που θα πρέπει να εξασφαλιστεί μέχρι το τέλος του μήνα.

 


Ο τεχνικός του Άρη από την πλευρά του θα επιχειρήσει, σύμφωνα με πληροφορίες, να κάνει το πρώτο βήμα για την ομάδα της νέας σεζόν. Στην Αθήνα βρίσκεται ο Κεν Μπράουν με τον οποίο θα συναντηθεί καθώς επιθυμεί να τον κρατήσει στα «κιτρινόμαυρα». Για τον Άρη βέβαια είναι σημαντικό να κινηθεί και στην ελληνική αγορά δεδομένου ότι δείχνει να συμβιβάζεται με την απώλεια του Λευτέρη Μποχωρίδη.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ