22.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο Άρης δίνει προτεραιότητα στον Καμπερίδη (vid)

Είναι μέρος της μεθεπόμενης μέρας, ούτε καν της επόμενης, αλλά ο Άρης θα πρέπει να «τρέξει» στο μέτρο του δυνατού κι αυτό. Για την ομάδα της Θεσσαλονίκης τα σημάδια δεν είναι ενθαρρυντικά στο μέτωπο της συμπλήρωσης της εγγυητικής σε πρώτη φάση αλλά και σε αυτό της εξάλειψης των επτά ΒΑΝ. Ακόμη κι έτσι όμως θα πρέπει να γίνει μια προεργασία για την ομάδα της νέας σεζόν κι ας μοιάζει αυτή ως οξύμωρο σχήμα.

 


Είναι οξύμωρο γιατί πως μπορεί να γίνει κουβέντα με εν δυνάμει στόχους και γενικότερα σχεδιασμός της ομάδας όταν αυτή δεν έχει τυπικά και ουσιαστικά τη δυνατότητα να κάνει κινήσεις; Είναι μια γνωστή συνθήκη με την οποία όμως συμπορεύεται ο Άρης. Γι' αυτό και χθες υπήρξε μια συνάντηση του αντιπροέδρου της ΚΑΕ Λευτέρη Αρβανίτη με τον Σάββα Καμπερίδη στον οποίο δίνεται προτεραιότητα για τον πάγκο και στη νέα περίοδο.

 


Λεπτομέρειες αυτής της συνάντησης δεν έγιναν γνωστές αλλά σε κάθε περίπτωση έδειξε τις προθέσεις της διοίκησης της ΚΑΕ για το αγωνιστικό τμήμα. Ο Καμπερίδης ξέρει την κατάσταση, έχει δοκιμαστεί μέσα από αυτήν αλλά και ο ίδιος δεν είναι δυνατόν να κάνει οποιαδήποτε συμφωνία και πολύ περισσότερο αρχίσει να δουλεύει για τη νέα σεζόν.

 


Για τον Άρη προέχει η αντιμετώπιση των ζητημάτων που έχουν βάλει σε κίνδυνο την ίδια του την παρουσία στην επόμενη Basket League. Από τη στιγμή που θα το καταφέρει, θα ακολουθήσουν τα υπόλοιπα. Το ξέρει ο Καμπερίδης και το είχε πει πριν από περίπου δύο μήνες...

 

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ