21.1 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Ο Άρης δίνει έμφαση στην τακτική ενόψει ΠΑΟΚ

Χωρίς αγωνιστικά προβλήματα, αφού όλοι οι παίκτες του ρόστερ είναι διαθέσιμοι, συνέχισε ο Άρης την προετοιμασία του για το σαββατιάτικο (20/3, 20:00) ντέρμπι της Basket League με τον ΠΑΟΚ. Με αυτό το πλεονέκτημα, πολύ περισσότερο αν αναλογιστεί κανείς ότι η σεζόν κύλησε με τον Ντραγκίσεβιτς (κυρίως) και τον Μιλόσεβιτς να μπαινοβγαίνουν στις προπονήσεις, ο Σάββας Καμπερίδης ανέβασε τους ρυθμούς.

 


Ο τεχνικός των «κιτρινόμαυρων» έδωσε σήμερα έμφαση στον τομέα της τακτικής, με τους παίκτες να βλέπουν αρχικά τον προσεχή αντίπαλο τους στο βίντεο και στη συνέχεια να δουλεύουν με ένα πρόγραμμα, προσαρμοσμένο στον ΠΑΟΚ. Η ψυχολογία στον Άρη είναι στο καλύτερο δυνατό επίπεδο μετά τις νίκες επί της Λάρισας και του Ηρακλή που επί της ουσίας έδιωξε ή τουλάχιστον περιόρισε την πίεση που υπήρχε, αλλά η απουσία δράσης στο τελευταίο 10ήμερο είναι κάτι που δεν μπορεί παρά να προβληματίζει πριν από ένα παιχνίδι με ιδιαιτερότητες αλλά και μεγάλες απαιτήσεις.

 

Για τον Άρη η νίκη στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης αφενός θα κλείσει οριστικά κάθε συζήτηση περί παραμονής στην κατηγορία και θα ανοίξει διάπλατα τον δρόμο προς τα πλέι οφ έπειτα από απουσία τριών χρόνων.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ