18.7 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Ο Άρης ανάμεσα στον Κώττα και τις γαλλικές «σειρήνες»

Η πρόταση της γαλλικής Les Sables Vendee Basket στον Θωμά Κώττα έβγαλε στο προσκήνιο την περίπτωση του Έλληνα σέντερ για τον Άρη. Η ομάδα που αγωνίζεται στη Β’ Γαλλίας φέρεται να δίνει στον διεθνή παίκτη συμβόλαιο και για την επόμενη σεζόν μα πάνω από όλα την ευκαιρία για να παίξει για πρώτη φορά στο εξωτερικό.

 


Δεδομένου ότι ο χρόνος του έχει συρρικνωθεί μετά τον ερχομό του Τζέιμς Κέλι, είναι φυσιολογικό και ο παίκτης να παρουσιάστηκε θετικός σε αυτήν την προοπτική. Γι' αυτό άλλωστε και ο ατζέντης του παρουσίασε τη συγκεκριμένη πρόταση. Ο Άρης όμως έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στο θέμα και πήρε την απόφαση να την απορρίψει.

 


Δεδομένου ότι δεν υπάρχει στην ουσία άλλο μπακ απ μέσα στη ρακέτα, τα πράγματα θα γίνονταν πιο εύκολα αν μπορούσε ο Άρης να βρει άλλον Έλληνα παίκτη. Το όνομα του Γιώργου Γκιουζέλη έπεσε στο τραπέζι αλλά ο Ιωνικός δεν συζητάει την αποδέσμευση του. Γι' αυτό, τουλάχιστον με τα δεδομένα αυτής της στιγμής, οι «κιτρινόμαυροι» δεν συναινούν στην αποδέσμευση του Κώττα.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ