25 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Ο άνθρωπος που ξέχασε να χάνει εντός…

Μοναδικό ρεκόρ δημιουργεί ο Βαγγέλης Τσάπας ως παράγοντας, απέχοντας μερικές ημέρες από το να συμπληρώσουν οι ομάδες του τέσσερα χρόνια αήττητες εντός έδρας, σε επίπεδο πρωταθλημάτων.

Η τελευταία ήττα που υπέστη ομάδα του εντός έδρας ήταν το μακρινό 2014, και συγκεκριμένα στις 30/3 όταν σε ένα βαθμολογικά αδιάφορο παιχνίδι για τον 2ο όμιλο της Γ' Εθνικής ηττήθηκε από τον Κρόνο Αγίου Δημητρίου με 79-69, για να ακολουθήσει ένα τρομερό σερί.

Συγκεκριμένα, τελειώνοντας εκείνη η σεζόν, έκανε μια ακόμη νίκη εντός έδρας, για να ακολουθήσει ένα 15-0 την επόμενη σεζόν (2014-2015) στον 1ο όμιλο της Β' Εθνικής, με τον Φάρο να τερματίζει πίσω από την Κύμη, και την ερχόμενη σεζόν να βρίσκεται στην Α2.

Την αγωνιστική περίοδο 2015-2016, και έχοντας κατά νου και την τρομερή πορεία στο κύπελλο, και την πορεία ως τον τελικό του θεσμού όπου ηττήθηκε στο ΟΑΚΑ από τον Παναθηναϊκό, ο Φάρος κατάφερε να κερδίσει την άνοδο του μέσω των πλέι οφς, τρέχοντας ένα σερί 14-0 στην κανονική περίοδο, και 2-0 στα πλέι οφς, σύνολο στο 16-0.

Την ερχόμενη σεζόν, η διοίκηση του Φάρου αποφάσισε να αγωνιστεί και πάλι στην Α2, κερδίζοντας αυτή την φορά την άνοδο της έχοντας μειονέκτημα έδρας και στις δυο σειρές. Και πάλι τερμάτισε αήττητος, έχοντας 15-0 στο πρωτάθλημα και 2-0 στα πλέι οφς.

Φέτος, ο ίδιος και σχεδόν οι περισσότεροι παίκτες του Φάρου μετακόμισαν στη Νίκαια, και στον Ιωνικό, ο οποίος έκανε εξαιρετική πορεία στο κύπελλο. Στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής έχει ως τώρα 10-0 στο κλειστό του Πλάτωνα, και σκοπεύει στο 15-0.

Συνολικά από το 2014 και ως τώρα, μάλλον είναι «αφιλόξενος» ως γηπεδούχος, έχοντας 59-0!!!Μάλλον το λέμε και κάστρο...



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ