21.3 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Ο άνθρωπος που δεν «πήδηξε από το καράβι» (vids)

Ο Μπλέικ Γκρίφιν κόντρα στα... προγνωστικά πήρε την απόφαση να συνεχίσει στους Λος Άντζελες Κλίπερς.

Πριν λίγες ημέρες ο Κρις Πολ πήρε την απόφαση να μετακομίσει στους Χιούστον Ρόκετς μέσω ανταλλαγής.

Η περίπτωση του 28χρονου πάουερ φόργουορντ ήταν διαφορετική. Το φετινό καλοκαίρι έμενε ελεύθερος και πλέον σκεφτόταν να εξετάσει την αγορά.

Οι Μπόστον Σέλτικς και οι Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ είχαν εκφράσει από νωρίς το ενδιαφέρον τους. Μετά τη φυγή του «CP3» οι φήμες ήθελαν και τον «ιπτάμενο» Γκρίφιν να σκέφτεται σοβαρά να αποχωρήσει από τα «δελφίνια».

Ωστόσο τελικά προτίμησε να συνεχίσει στην ομάδα η οποία τον έχει στηρίξει πάρα πολύ από την πρώτη μέρα της καριέρας του στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη.

Η απόφαση αυτή κρίνεται πολύ σημαντική, διότι ο Ντοκ Ρίβερς θα μπορεί να υπολογίζει στους βασικούς του «πυλώνες» στη φροντ λάιν και στο εξαιρετικό δίδυμο που συνθέτει ο Γκρίφιν με τον Ντε Άντρε Τζόρνταν.

Ο τελευταίος πριν δύο χρόνια βρέθηκε σε αντίστοιχη θέση με τον συμπαίκτη του. Οι Ντάλας Μάβερικς του πρόσφεραν «γη και ύδωρ» για να τον δελεάσουν, όμως μετά από κουβέντα με τους συμπαίκτες του είχε πάρει την απόφαση να μείνει... Κάθε ένας που φεύγει από την «πόλη των Αγγέλων» προδίδει την υπόσχεση προς τον Τζόρνταν, αλλά ο Γκρίφιν τελικά δεν ανήκει σε αυτήν την κατηγορία.

Το συμβόλαιο που θα υπογράψει θα έχει πενταετή διάρκεια και θα του αποφέρει το αστρονομικό των 173 εκατομμυρίων δολαρίων.

Δείτε τα βίντεο με τα καλύτερα του Γκρίφιν:



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ