22.2 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Ο άλυτος γρίφος του επόμενου πόιντ γκαρντ του Παναθηναϊκού

Ο Παναθηναϊκός προχώρησε σε δύο ανακοινώσεις μεταγραφών αυτήν την εβδομάδα, όμως παραμένει ερωτηματικός σχετικά με τον βασικό πόιντ γκαρντ της προσεχούς αγωνιστικής περιόδου.

Ο πρώτος στόχος ήταν ο Λορέντζο Μπράουν, όμως δυστυχώς για τους «πράσινους», ο Αμερικανός προτίμησε να συνεχίσει την καριέρα του στην Τουρκία και τη Φενέρμπαχτσε. Παρ' όλα αυτά, τα πάντα θα μπουν σε μία σειρά, αναφορικά με τον προγραμματισμό των πρωταθλητών Ελλάδας, όταν θα οριστικοποιηθεί η απόκτηση του γενικού «κουμανταδόρου» της νέας σεζόν.

Το ενδιαφέρον για το Νίκο Λαπροβίτολα είναι προχωρημένο, ωστόσο κανείς δεν θα πρέπει να θεωρεί ότι η συγκεκριμένη υπόθεση είναι «τελειωμένη». Η Ρεάλ Μαδρίτης τη δεδομένη χρονική στιγμή έχει άλλες προτεραιότητες και το μέλλον του Αργεντινού γκαρντ δεν είναι σίγουρα μεταξύ αυτών.

Στο «τριφύλλι» γνωρίζουν ότι ενδεχόμενη αναμονή για μεγάλο χρονικό διάστημα, θα θέσει «βόμβα» στα θεμέλια του προγραμματισμού τους, σε περίπτωση που δεν υπάρχει αίσιο τέλος στην υπόθεση.

Γι' αυτό το λόγο όμως κοιτούν ταυτόχρονα κι άλλες περιπτώσεις. Η μία είναι αυτή του Νέιτ Ουόλτερς, ενός αθλητή ο οποίος στα 29 του χρόνια έχει εμπειρία από το κορυφαίο επίπεδο, όμως σίγουρα δεν είναι ο παίκτης που αποτελεί την πρώτη επιλογή αυτή τη στιγμή.

Το «κρυφό χαρτί» ακούει στο όνομα Τάιλερ Ένις. Ο Καναδός γκαρντ θεωρείται ο ιδανικός γκαρντ για να ηγηθεί στη θέση «1». Δεν είναι τυχαίο ότι το 2018 τον είχε επιλέξει ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς για την περιφέρεια της Φενέρμπαχτσε, όμως ο σοβαρός τραυματισμός που υπέστη τον ανάγκασε να γυρίσει στην πατρίδα του.

Ο Ένις βρίσκεται και στα «ραντάρ» της Μακάμπι Τελ Αβίβ η οποία αν τελικά θελήσει να τον αποκτήσει, είναι δεδομένο ότι θα έχει τον πρώτο λόγο. Ωστόσο στο Ισραήλ ακόμα παίζουν αγώνες και η κατάσταση είναι περίπλοκη. Το κασέ του δεν είναι απαγορευτικό για την ελληνική ομάδα, όμως και ο 25χρονος αθλητής περιμένει να δει τις ευκαιρίες που θα υπάρξουν στην αγορά, πριν πάρει την τελική του απόφαση.

Το βέβαιο είναι ότι στον Παναθηναϊκό επιθυμούν να ολοκληρώσουν το συντομότερο δυνατό το θέμα του βασικού πόιντ γκαρντ, ούτως ώστε στη συνέχεια να καλύψουν και τις υπόλοιπες «τρύπες» του ρόστερ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ