23 C
Athens
Κυριακή, 2 Ιουνίου, 2024

Ο «Άγγελος» και… ο «Μούσιας» (pic)

Οι Νικς είχαν μια αήττητη εβδομάδα με ρεκόρ 3-0 και κορυφαίο τον Ντ' Άντζελο Ράσελ, που κέρδισε δίκαια τον αντίστοιχο τίτλο στην Ανατολή, ενώ οι Ρόκετς αντιπαρατάσσουν έναν εξωπραγματικό Τζέιμς Χάρντεν, που αναδείχθηκε σε πολυτιμότερο της Δύσης.

Ένας «Άγγελος» είναι ο λόγος, που οι Μπρούκλιν Νετς είναι όρθιοι στην Ανατολή και έχουν μπει σε θέση playoffs. Ο λόγος γίνεται, φυσικά, για τον Ντ' Άντζελο Ράσελ, ο οποίος αποτελεί τον ηγέτη της ομάδας αυτής και τον οδηγό για το αήττητο σε τρία παιχνίδια, την εβδομάδα που μας πέρασε. Μέσα σε όλα αυτά, ο άλλοτε «άσος» των Λέικερς είχε και εξαιρετικές επιδόσεις, με μέσο όρο 28 πόντων, τριών ριμπάουντ, επτά ασίστ και 5.7 τριπόντων ανά παιχνίδι, για να ανακηρυχθεί κορυφαίος για την εβδομάδα στην περιφέρεια του.

Στην απέναντι πλευρά, βρίσκεται ο MVP της περσινής κανονικής περιόδου, που έχει... βαλθεί να πιστοποιήσει τον ιδιαίτερο τίτλο του και φέτος. Τα νούμερα του Τζέιμς Χάρντεν προκαλούν... ίλιγγο με 54.3 πόντους, εννέα ριμπάουντ, 4.7 ασίστ και 6.3 τρίποντα ανά παιχνίδι. Ο ηγέτης των Ρόκετς, κάπως έτσι, έφτασε την ομάδα του σε ένα ρεκόρ 2-1 για την εβδομάδα που μας πέρασε και δικαίως πήρε τον αντίστοιχο τίτλο του κορυφαίου στη Δύση.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ