20.3 C
Athens
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

Ούτε 3Χ3 ούτε ριάλιτι

Το πρωτάθλημα του ΝΒΑ έχει διακοπεί και παραμένει άγνωστο πότε και πώς θα επαναρχίσει, στην G-League επίσης έχει μπει «λουκέτο» και, τώρα, ανακοινώθηκε πως ακόμα μία διοργάνωση στην άλλη άκρη του Ατλαντικού επηρεάστηκε από την πανδημία του κορονοϊού.

Ο λόγος για το τουρνουά Big 3, τους αγώνες 3Χ3 που θα διεξάγονταν για τέταρτη φορά φέτος κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού με παλαίμαχους κι εν ενεργεία επαγγελματίες παίκτες από ολόκληρο τον κόσμο. Τα πολλά προβλήματα που δημιούργησε η ραγδαία εξάπλωση του COVID-19 ανάγκασαν τους διοργανωτές να προχωρήσουν στην απόφαση να ματαιώσουν το φετινό πρωτάθλημα, με τον εκ των ιδρυτών, Ice Cube, να αναφέρει σχετικά: «Κάναμε ό,τι μπορούσαμε για να δώσουμε μια ωραία σεζόν στους φιλάθλους, αλλά υπήρχαν πάρα πολλά προβλήματα. Οπότε αποφασίσαμε να εστιάσουμε στη διεξαγωγή της διοργάνωσης του 2021, παρουσία φιλάθλων στις εξέδρες».

Το τουρνουά Big 3 ετοίμαζε, παράλληλα, κι ένα ριάλιτι σόου που θα έβγαινε στους τηλεοπτικούς δέκτες πριν από το φετινό τουρνουά, το οποίο επίσης ακυρώθηκε. «Στόχος μας ήταν ανέκαθεν να παρέχουμε μια εκπληκτική εμπειρία, με υψηλού επιπέδου ανταγωνισμό και διασκέδαση. Με το σόου αυτό και με περισσότερο χρόνο για να προετοιμάσουμε τη νέα σεζόν το Big 3 θα επιστρέψει καυτό», δεσμεύθηκε εν όψει του 2021 ο γνωστός ράπερ.

Στο ριάλιτι σόου με τον προτεινόμενο τίτλο «BIG 3: Not in My House», παραγωγής της «Endemol» που είναι υπεύθυνη και για το «Big Brother», δεκαέξι παίκτες και διαιτητές θα έμεναν στο ίδιο σπίτι στο Λος Άντζελες και θα καταγραφόταν η καθημερινότητά τους εντός σπιτιού και παρκέ. Τα σχέδια των παραγωγών πήραν παράταση εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού και των έκτακτων μέτρων πρόληψης που πάρθηκαν από την αμερικανική κυβέρνηση, αλλά δεν εγκαταλείφθηκαν. Από την άλλη, οι διοργανωτές του Big 3 ανακοίνωσαν πως η συνεργασία τους με το CBS θα συνεχιστεί και του χρόνου, έτσι το εν λόγω αμερικανικό δίκτυο θα είναι εκείνο που θα καλύψει τηλεοπτικά τους αγώνες 3Χ3, αλλά και θα προβάλλει το ριάλιτι σόου.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ