23.1 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Ούτε ο Ιλιασόβα πάει Ευρωμπάσκετ!

Εαυτόν εκτός της Εθνικής Τουρκίας, εν όψει του Ευρωμπάσκετ 2017, έθεσε ο Ερσάν Ιλιασόβα δηλώνοντας καταπονημένος από την προηγούμενη σεζόν στο ΝΒΑ.

Ο 30χρονος φόργουορντ των Ατλάντα Χοκς δεν θα ενισχύσει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της γείτονας χώρας στη διοργάνωση, η τελική φάση της οποίας θα λάβει χώρα στην Κωνσταντινούπολη. Όπως γνωστοποίησε, μέσω του προσωπικού λογαριασμού του σε γνωστή ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, αισθάνεται πως δεν μπορεί να βοηθήσει αγωνιστικά και ψυχολογικά μετά τη «γεμάτη» χρονιά που είχε στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Αναλυτικά όλα όσα έγραψε στο Instagram: «Από το 2006 φοράω με υπερηφάνεια τη φανέλα της Εθνικής Τουρκίας. Έχω συμβάλει σε πολλές επιτυχίες με τους συμπαίκτες μου. Ωστόσο, φέτος διένυσα μια δύσκολη και επίπονη σεζόν στο NBA. Δεν είμαι σε θέση να συνεισφέρω αγωνιστικά και ψυχολογικά στην εθνική ομάδα. Για αυτό, έπειτα από πολλές συζητήσεις με την ομοσπονδία τους τελευταίους μήνες, αποφάσισα να μη βοηθήσω την Εθνική αυτό το καλοκαίρι. Με όλη την καρδιά μου θα υποστηρίξω την εθνική ομάδα στο Ευρωμπάσκετ».

https://www.instagram.com/p/BXWTuHYlrBz/?taken-by=ersanilyasova7



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ