16.5 C
Athens
Σάββατο, 26 Οκτωβρίου, 2024

Ούτε η μαμά Κάρι δεν τα κατάφερε με τα φάουλ (vid)

Μία από αυτές τις συνεντεύξεις του που θα ήθελες να ήσουν εκεί έδωσε ο προπονητής των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, Στιβ Κερ. Το θέμα που έδωσε ξεχωριστό τόνο ήταν τα φάουλ με τα οποία χρεώνεται ο αστέρας των "πολεμιστών", Στεφ Κάρι και πως μπορεί να τα αποφύγει στη συνέχεια, καθώς δημιουργούν πρόβλημα σε όλη την ομάδα.

"Του μίλησα, του ζήτησα να μην κάνει φάουλ, αλλά δεν έγινε τίποτα. Οπότε αποφάσισα να αλλάξω στρατηγική. Του ζήτησα να μου δείξει που κάθεται η μητέρα του στην εξέδρα, μου έδειξε, και της ζήτησα να πει στον γιο της να μην κάνει φάουλ. Οι μαμάδες έχουν τον τρόπο τους με τα παιδιά, οπότε είπα να το δοκιμάσω κι αυτό".

 

Το πρόβλημα είναι μεγάλο αν αναλογιστεί κανείς πως από εκεί που είχε 2.4 φάουλ μέσο όρο στην κανονική περίοδο, έχει 4 μέσο όρο στα πλέι οφ. Είχε πέντε στον τρίτο αγώνα της σειράς με τους Κλίπερς και πέντε απέναντι στους Ρόκετς, στον πρώτο αγώνα των ημιτελικών της Δύσης. Δυστυχώς ούτε το κόλπο με τη μαμά Σόνια έπιασε.

Ο Κερ όμως φαίνεται πως πιστεύει στην... οικογένεια και είναι αποφασισμένος να στραφεί αλλού: "Αν δεν τα καταφέραμε με τη μαμά του, τότε σίγουρα δεν πρόκειται να τα καταφέρω εγώ. Οπότε θα προσπαθήσω με τον Ντελ αυτή τη φορά, θα το πω στον μπαμπά του".

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ