15.9 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Ούτε για τρέξιμο δεν μπορείς να βγεις στην Ιταλία

Η Ιταλία έχει μπει ολόκληρη σε καραντίνα λόγω του κορονοϊού, με τους κατοίκους να απαγορεύεται να βγαίνουν από το σπίτι τους εάν δεν συντρέχει σοβαρός λόγος.

Ο Κάρλτον Μάιερς δέχθηκε σύσταση από την αστυνομία επειδή δεν πειθάρχησε στους περιορισμούς. Ο παλαίμαχος γκαρντ γλίτωσε τη σύλληψη, αλλά του έγινε αυστηρή σύσταση, επειδή έτρεχε με παρέα σε δημόσιο πάρκο στο Ρίμινι. Ο ίδιος, μάλιστα, απολογήθηκε μέσω του προσωπικού λογαριασμού του σε γνωστή ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης.

«Σας καλώ να μείνετε όλοι στο σπίτι σας. Εγώ νόμιζα πως επιτρεπόταν να βγω στο πάρκο δίπλα από το σπίτι μου για λίγη άσκηση, αλλά με σταμάτησε η αστυνομία. Ζητώ συγγνώμη από εσάς και θέλω να συγχαρώ τους αστυνομικούς του Ρίμινι. Δεν ήταν πρόθεσή μου να μη σεβαστώ τους περιορισμούς», ανέφερε ο 48άχρονος πρώην διεθνής.

Η Ιταλία έχει πληγεί ιδιαίτερα από τον ιό COVID-19, με τα επιβεβαιωμένα κρούσματα να έχουν ξεπεράσει τα 21.000, ενώ περισσότερα από 1.400 είναι μέχρι στιγμής τα θύματα. Στην τραγική κατάσταση αναφέρθηκε και ο Έτορε Μεσίνα, μέσω του TheAthletic, τονίζοντας μεταξύ άλλων: «Είναι δύσκολη η κατάσταση, αλλά η Ιταλία και το Μιλάνο επιδεικνύουν πειθαρχία. Έχουμε χτυπηθεί σκληρά. Δυστυχώς, είμαστε μπροστά από άλλες χώρες που αντιμετωπίζουν τώρα αυτό που αντιμετωπίζαμε πριν από δύο εβδομάδες».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ