20.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ούνικς – ΤΣΣΚΑ 57-76: Νίκη και “match ball” για Ιτούδη (vid)

Μία ανάσα από την κατάκτηση του τίτλου στη VTB League βρίσκεται η ΤΣΣΚΑ Μόσχας του Δημήτρη Ιτούδη, καθώς πέρασε για δεύτερη φορά νικήτρια από το Καζάν, κερδίζοντας την Ούνικς του Δημήτρη Πρίφτη με 57-76 και παίρνοντας έτσι το "match ball" και την ευκαιρία να στεφθεί πρωταθλήτρια στο επόμενο παιχνίδι, καθώς η σειρά πηγαίνει στη Μόσχα!

Η πρωταθλήτρια της VTB League ήταν για άλλο ένα παιχνίδι της σειράς των τελικών το αδιαμφισβήτητο αφεντικό. Η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη κατάφερε να κρατήσει την Ούνικς μόλις στους 57 πόντους, θέτοντας από την αρχή τον δικό της ρυθμό στην αναμέτρηση. Πίσω από ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο (33-50), το παιχνίδι φαινόταν πως είχε ήδη κριθεί, και πράγματι, οι γηπεδούχοι φάνηκαν ανήμποροι να φέρουν οποιαδήποτε αντίδραση που θα τους έβαζε πίσω στην υπόθεση νίκη.

Για την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, πλέον το επόμενο παιχνίδι της σειράς, είναι η πρώτη από τις τρεις ευκαιρίες για να στεφθεί για άλλη μια χρονιά πρωταθλήτρια. Πρωταγωνιστής για την "Ομάδα του Στρατού" ήταν ο Τόκο Σενγκέλια με 18 πόντους και 7 ριμπάουντ, ενώ 16 πόντους και 6 ριμπάουντ είχε ο Γιοχάνες Φόιτμαν. Από την άλλη, για την απογοητευτική Ούνικς, η οποία καλείται να "σώσει" τουλάχιστον τη σκούπα κερδίζοντας το επόμενο παιχνίδι, ο Οκάρο Ουάιτ πέτυχε 15 πόντους και 8 ριμπάουντ.

Δείτε τις καλύτερες στιγμές της αναμέτρησης:

https://www.youtube.com/watch?v=vtUkYICTiGU&feature=youtu.be



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ