20.7 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Ούνικς – Μονακό 83-86: «Πριγκιπικός» τίτλος στη Ρωσία (vids)

Η Μονακό νίκησε 86-83 την Ούνικς Καζάν εκτός έδρας στον δεύτερο τελικό του EuroCup και κατέκτησε το τρόπαιο αφήνοντας δεύτερη την ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη.

Μετά την πρώτη της νίκη στο Πριγκιπάτο με 89-87, το συγκρότημα του Ζβέζνταν Μίτροβιτς αποδείχθηκε καλύτερο στις λεπτομέρειες και κατέκτησε το τρόπαιο επικρατώντας και σε ρωσικό έδαφος, με τους γηπεδούχους να μην μπορούν να στείλουν τη σειρά σε τρίτο παιχνίδι.

Αμφότερες οι φιναλίστ πάντως τη νέα αγωνιστική περίοδο θα παίξουν στην Ευρωλίγκα.

Όσον αφορά την εξέλιξη του αγώνα, αυτός είχε τον χαρακτήρα ντέρμπι και στα σαράντα λεπτά. Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι έμοιαζαν να έχουν περισσότερες λύσεις και ξέφυγαν 79-73.

Ωστόσο ο Τζαμάρ Σμιθ στα κρίσιμα ήταν εκείνος ο οποίος πήρε από το... χέρι την Ούνικς σκοράροντας οκτώ πόντους. Στο φινάλε όμως αστόχησε σε δύο τρίποντα κι εξελίχθηκε σε μοιραίο των ηττημένων.

Για τους θριαμβευτές και νέους κατόχους του EuroCup ο Ρομπ Γκρέι ήταν εξαιρετικός με 25 πόντους, με τον Τζαλίλ Ο'Μπράιεν να «μιλάει» στα κρίσιμα. Από την πλευρά των γηπεδούχων ξεχώρισε ο Τζον Μπράουν με 15 πόντους και 10 ριμπάουντ.

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.

Δείτε videos:



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ