21.6 C
Athens
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Ούνικς – Εφές 75-67: Της πήρε και τη διαφορά! (vids)

Η ξέφρενη κούρσα τετράδας της Ούνικς συνεχίστηκε σήμερα στο Καζάν. Το 75-67 επί της Εφές είναι διπλή νίκη, αφού και τη φέρνει σε απόλυτους αριθμούς δύο νίκες μπροστά από τους Τούρκους, 11-7 έναντι 9-9 αλλά και τους φέρνει με πλεονέκτημα σε πιθανή ισοβαθμία. Στο πρώτο ματς της Πόλης, η Εφές είχε νικήσει με 71-68. Οκτώ νίκες στα δέκα τελευταία ματς μετράνε οι Ρώσοι, τέλος σε σερί τριών νικών για την Εφές.

H Ούνικς έκανε εξωπραγματική εκκίνηση στο παιχνίδι και στο 3'30'' προηγήθηκε με 17-0(!), αλλά η Εφές δεν πανικοβλήθηκε και αντέδρασε σωστά. Δυνάμωσε την άμυνα, πέρασε τη μπάλα μέσα στη ρακέτα στον αποτελεσματικό Ντάνστον, μείωσε στο 24-17 του δεκαλέπτου και στο 16' είχε φέρει το ματς στον πόντο, 30-29. Ηταν σειρά της Ούνικς να δείξει ψυχραιμία, το έδειξε και κράτησε το προβάδισμα μέχρι το 42-38 του ημιχρόνου.

Οι Ρώσοι ήταν καλύτεροι στο τρίτο δεκάλεπτο και είχαν τον έλεγχο του αγώνα. Ξέφυγαν στην αρχή με 50-42, είδαν την Εφές να το ξαναφέρνει στον πόντο, αλλά πάτησαν γκάζι στο τέλος και έκλεισαν στο 57-49. Ο ρυθμός ήταν πολύ καλός για τους Ρώσους, τον κράτησαν και στην τελευταία περίοδο και πανηγύρισαν τη... διπλή νίκη.

ΕΓΓΥΗΣΗ ΜΕ.... ΕΠΩΝΥΜΟ: Πίσω από την ξέφρενη κούρσα της Ούνικς, πάντα κρύβεται ένας Μπράουν, ενίοτε και οι δύο μαζί. Σήμερα ήταν ο ψηλός, Τζον, ο οποίος το πήρε πάνω του από την αρχή και ήταν ανίκητος όσο έπαιξε, αποτελώντας την εγγύηση νίκης για τους Ρώσους.

ΜΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ: Το καθαρό μυαλό και η προσήλωση στο πλάνο για τους νικητές αποδεικνύεται από τα λάθη. Σε ένα σκληρό και κλειστό παιχνίδι, τελείωσαν με 8 έναντι των 13 της Εφές που σίγουρα δεν είναι πάρα πολλά, αλλά το μονοψήφιο για τους παίκτες του Περάσοβιτς είναι ένα σημαντικό παράσημο.

Δείτε τα στατιστικά του αγών ΕΔΩ.

 

 

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ