21.7 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Ούκιτς: “Ο Αλόνσο ήθελε να φτιάξει ομάδα με επτά ξένους”

Μετά την ελληνική του θητεία ο Ρόκο Λένι Ούκιτς είχε επιστρέψει στην πατρίδα του και στα 33 του πλέον μάλλον πίστευε πως θα έπαιζε μπάσκετ εκεί ως το τέλος της καριέρας του. Στην Τσεντεβίτα είχε βρει μια ομάδα στην οποία είχε ρόλο και η οποία έκανε βήματα μπροστά. Η άφιξη του Σίτο Αλόνσο όμως στη θέση του προπονητή, φαίνεται πως τα άλλαξε όλα αυτά, τουλάχιστον σύμφωνα με όσα είπε ο Κροάτης γκαρντ στην κροατική ιστοσελίδα vecernji.hr.

"Είχα ήδη ενημερώσει τη διοίκηση πως ήθελα να μείνω. Ο νέος προπονητής όμως ήθελε μια ομάδα με επτά ξένους και τους Κροάτες παίκτες περιθωριοποιημένους. Προφανώς και η διοίκηση συμφώνησε με αυτό το πλάνο".

Ο Ούκιτς συμπλήρωσε πως του έκαναν λόγο στην αρχή για έναν μικρό ρόλο και έκανε έναν παραλληλισμό με την περίπτωση του Χουάν Κάρλος Ναβάρο για όσα ακολούθησαν την πρόταση αυτή: "Ο Αλόνσο δεν ήθελε έμπειρους παίκτες με μικρό ρόλο, γιατί στην Μπαρτσελόνα είχε προβλήματα με τον Ναβάρο, οπότε σκέφτηκε πως το ίδιο θα γινόταν και εδώ με μένα".

Ο Ούκιτς βρήκε δουλειά στην Γαλλία και συγκεκριμένα στην Λεβαλουά, αλλά φαίνεται πως αυτή η ιστορία τον έχει ενοχλήσει. Και είναι τύπος που όταν τον ενοχλεί κάτι, απλά το λέει. Όπως έκανε και τώρα.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ