16.4 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Οχτώ μέλη των Κλίπερς σε καραντίνα

Μπελάδες για τους ΛΑ Κλίπερς εξαιτίας του κορονοϊού και αυτή τη φορά δεν φταίνε παίκτες. Οχτώ μέλη του υποστηρικτικού προσωπικού της ομάδας βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό, βρίσκονται σε απομόνωση και έγιναν άμεσα τεστ στα υπόλοιπα μέλη της ομάδας.

Το πρόβλημα έχει την αφετηρία του σε ένα δείπνο! Τα οχτώ μέλη των Κλίπερς παραβρέθηκαν σε δείπνο στην προεδρική σουίτα του ξενοδοχείου όπου διαμένει η ομάδα χωρίς μάσκες. Αρχικά έμειναν σε καραντίνα στη Γιούτα, αλλά στη συνέχεια πήραν το δρόμο για το Λος Άντζελες με ξεχωριστά οχήματα. Είναι ένα ακόμη δείγμα του πόσο εύκολα ένα ή δύο πρόσωπα, πολύ περισσότερο δε οχτώ, μπορούν να φτάσουν να επηρεάζουν τη διεξαγωγή ενός -και όχι μόνο- αγώνα του ΝΒΑ, εξαιτίας του COVID-19.

Οι Κλίπερς ηττήθηκαν 106-100 από τους Τζαζ την Παρασκευή, για να ακολουθήσει ο αγώνας με τους Φίνιξ Σανς σήμερα. Το ΝΒΑ έχει ήδη κάνει λόγο για χρήση αισθητήρων, ώστε να μπορούν σε συγκεκριμένες περιπτώσεις να μπορούν να δουν τι διαδρομή ακολούθησαν οι παίκτες, αν χρειαστεί να γίνει κάποια ιχνηλάτηση επαφών. Πρόσφατα, έστειλε και ένα υπόμνημα στις ομάδες με το οποίο ζητά να τιμωρούνται τα μέλη τους που παραβαίνουν τους κανονισμούς αναφορικά με τον κορονοϊό.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ