27.2 C
Athens
Κυριακή, 23 Ιουνίου, 2024

“Οχι” από Σίνγκλετον!

Ο Παναθηναϊκός τα έριξε όλα στα τραπέζι σε μια ύστατη προσπάθεια να πείσει τον Κρις Σίνγκλετον ότι τον θέλει πάρα πολύ όχι μόνο για φέτος, αλλά και για τα επόμενα χρόνια, όμως αυτός... βράχος. Αρνήθηκε την δελεαστική προσφορά για διετή επέκταση του συμβολαίου του έναντι συνολικού ποσού 3,3 εκ. Ευρώ! 

Τι σημαίνει αυτό; Ότι θέλει να φύγει από την Ελλάδα! Κι αν δεν μπορεί να το κάνει τώρα, θα το κάνει οπωσδήποτε του χρόνου. Ο Σίνγκλετον φέρεται να είναι δυσαρεστημένος με την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μας λόγω των capital controls, που προφανώς δεν του επιτρέπουν να διαχειριστεί τα χρήματά του με τον τρόπο που αυτός επιθυμεί. Επίσης αφήνει να εννοηθεί ότι του χρόνου το καλοκαίρι μπορεί να βρει πρόταση μεγαλύτερη των 2 εκ. δολαρίων. Αν όχι από την Ευρωλίγκα (θυμίζουμε ότι η Κίμκι σήμερα του προτείνει 1,7 εκ. Ευρώ), σίγουρα από την Κίνα. Οπότε δεν θέλει να δεσμευθεί περαιτέρω με τον Παναθηναϊκό και η μοναδική παραχώρηση που μπορεί να κάνει είναι να μείνει φέτος.

Τούτο θα συμβεί εφόσον ο Σίνγκλετον δεν βρει εγγυημένο συμβόλαιο στο ΝΒΑ μέχρι το βράδυ της Πέμπτης 20/7. Αν δεν τα καταφέρει, τότε δεν μπορεί να φύγει, τουλάχιστον με δική του πρωτοβουλία. Διότι πάντα μπορεί να τον πουλήσει ο Παναθηναϊκός. Κι αυτή την πιθανότητα θα πρέπει να την επαναφέρουμε στο προσκήνιο μετά την άρνηση εκ μέρους του της πολύ δελεαστικής πρότασης που του έκαναν οι "πράσινοι". Δεν αποκλείεται πλέον ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, που διακήρυττε σε όλους τους τόνους ότι ο παίκτης δεν πωλείται, να αλλάξει γνώμη βλέποντας ότι ο Σίνγκλετον δεν θέλει επί της ουσίας να μείνει στον Παναθηναϊκό. Και να δει με άλλο μάτι τις προτάσεις που έχουν γίνει από τη Ρωσία κυρίως γι' αυτόν. Αν φυσικά αυτές εξακολουθούν να ισχύουν. Ή αν υπάρξει νέα. Θυμίζουμε, άλλωστε, ότι μετά και την τελευταία άρνηση του Αμερικανού, του χρόνου θα φύγει ως ελεύθερος και ο Παναθηναϊκός δεν θα βάλει στο ταμείο του ούτε ένα Ευρώ...



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ