19.4 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

ΟΦΗ : Πρεμιέρα με όνειρο στο ανανεωμένο ΒΑΚ (pics + vids)

Την προετοιμασία του ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν ξεκίνησε ο ΟΦΗ.

Διοίκηση, τεχνικό τιμ,και αθλητές βρέθηκαν στο ανανεωμένο ΒΑΚ, το οποίο θα έιναι και φέτος το «Σπίτι» της ομάδας του Ηρακλείου, με τον Βασίλη Ράλλη στις δηλώσεις του να μένει στην υγεία των αθλητών, και την ομαδή επιστροφή από την πολύμηνη διακοπή, ενώ ανέφερε πως η μοναδική εκκρεμότητα είναι η απόκτηση ενός γκαρντ.

Αναλυτικά :

«ΕπιστρΟΦΗ στο παρκέ με αισιοδοξία για τον ΟΦΗ
Με παλιά αλλά και με «φρέσκα» πρόσωπα, αισιοδοξία και πολλά χαμόγελα, ο ΟΦΗ μας πραγματοποίησε την πρώτη επίσημη προπόνηση, εν όψει της προσεχούς Αγωνιστικής Περιόδου 2021-2022, με την ομάδα μας να αγωνίζεται στην Β’ Εθνική.
Παίκτες,προπονητές και μέλη της Επιτροπής Μπάσκετ της ομάδας μας έδωσαν το «παρών» στην παρθενική συνάντηση του ανδρικού τμήματος του στο ανανεωμένο ΒΑΚ.
Σε ένα οικογενειακό κλίμα, ο κόουτς Ράλλης, καλωσόρισε παλιούς και νέους παίκτες μετά την παύση του περσινού πρωταθλήματος και των καλοκαιρινών διακοπών και ευχήθηκε σε όλους «Υγεία, διάθεση και δουλειά ώστε να καλυφθεί η αγωνιστική αδράνεια», ενώ αναφέρθηκε στο γεγονός ότι η ομάδα ψάχνει ακόμα ένα γκάρντ ώστε να ολοκληρώσει το ρόστερ της».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ