16.3 C
Athens
Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024

Ουόριορς: «Σίγησε» ο Κάρι (vids)

Ο Στεφ Κάρι σημείωσε μονοψήφιο αριθμό πόντων για πρώτη φορά ύστερα από 25 μήνες και 97 διαδοχικούς αγώνες, αλλά οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς δεν επηρεάστηκαν και πήραν τη νίκη με 115-108 επί των Μαϊάμι Χιτ στο «Chase Center».

Ο 33χρονος γκαρντ των «πολεμιστών» περιορίστηκε στους 9π. με 1/10 τρίποντα, μαζί με δέκα ασίστ. «Μπροστά» βγήκε ο Τζόρνταν Πουλ, που μπήκε αλλαγή και «σταμάτησε» στους 32π. και τις πέντε ασίστ, με τον Άντριου Ουίγκινς να έχει άλλους 22π., έξι ριμπάουντ και τέσσερις ασίστ και τον Γκάρι Πέιτον 14π. και πέντε ριμπάουντ. Ο Ντρέιμοντ Γκριν είχε, από την πλευρά του, 5π., οκτώ ριμπάουντ, δεκατρείς ασίστ και τέσσερα κλεψίματα.

Ο Τζίμι Μπάτλερ με 22π. αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ των εκπροσώπων της Φλόριντα, ωστόσο αποχώρησε στην τρίτη περίοδο με πρόβλημα τραυματισμού στο δεξιό αστράγαλο. Ο Κάλεμπ Μάρτιν τελείωσε με 19π. και εννέα ριμπάουντ, ο Τάιλερ Χίρο με 18π. και τέσσερις ασίστ, ο Κάιλ Λάουρι ήταν «διπλός» με 16π. και έντεκα ασίστ, μαζί με έξι ριμπάουντ, ενώ ο Ομέρ Γιουρτσέβεν ήταν άστοχος με 2/7 σουτ εντός παιδιάς και συνολικά 5π. και δεκαεφτά ριμπάουντ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ