25 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Ουόλ: «Εγώ θα ήθελα να μείνω, αλλά πιθανότατα κουράστηκε ο Ίρβινγκ»

Ο Τζον Ουόλ δεν έδειξε να συμφωνεί με την απόφαση του Κάιρι Ίρβινγκ να αποχωρήσει από τους Κλίβελαντ Καβαλίερς, μπορεί όμως να τον καταλάβει.

Ο 26άχρονος γκαρντ των Ουάσινγκτον Ουίζαρντς πήρε θέση αναφορικά με το… σίριαλ του καλοκαιριού, εξηγώντας πως ο οποιοσδήποτε παίκτης θα ερχόταν δεύτερος, πίσω από το Λεμπρόν Τζέιμς, κι αυτό πιθανότατα να κούρασε τον 25άχρονο γκαρντ των «Καβς» που ζήτησε ανταλλαγή: «Εάν είχα πάει σε τρεις διαδοχικούς τελικούς NBA θα ήθελα να μείνω, αλλά δεν ξέρεις τι σχέσεις και τι λεπτομέρειες υπάρχουν. Δεν ξέρεις τι συμβαίνει στον οργανισμό. Ίσως ο Ίρβινγκ να θέλει να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο. Είναι διαφορετικό να παίζεις με το Λεμπρόν Τζέιμς, που είναι τόσο ανταγωνιστικός. Ο οποιοσδήποτε θα ήταν δεύτερος, πίσω του. Αυτό πάντα λέω στα νέα παιδιά που έρχονται πρώτη φορά στη λίγκα. Είναι πολύ δύσκολο να βρίσκεσαι συνέχεια στη σκιά κάποιου άλλου. Πιθανότατα αυτό κούρασε τον Ίρβινγκ».

Εν συνεχεία, αναφέρθηκε στο νέο συμβόλαιό του με τους «πρωτευουσιάνους»: «Το να επιστρέφω στην μοναδική ομάδα που βρισκόμουν στην επαγγελματική καριέρα μου ήταν μια εύκολη απόφαση. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου, τον κ. Λεόνσις, τον Έρνι Γκρούνφελντ, τους προπονητές και τους συμπαίκτες μου για την απίστευτη στήριξή τους τα τελευταία επτά χρόνια. Καταλαβαίνω πως ο ρόλος μου είναι να ηγούμαι της ομάδας και θα συνεχίσω να δουλεύω σκληρά, ώστε να βελτιώνω το παιχνίδι μου και να κάνω την ομάδα καλύτερη. Η Ουάσινγκτον είναι το δεύτερο σπίτι μου. Είμαι ενθουσιασμένος που θα συνεχίσουμε την προσπάθεια και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον κόσμο υπερήφανο».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ