17.3 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Ουόλτον σε Λου: “Βοήθα με τον ΛεΜπρόν”!

Ο Τάιρον Λου έχει πάρει ως παίκτης πρωτάθλημα με τους Λέικερς στις αρχές της δεκαετίας του 2000. Σε εκείνη την ομάδα είχε συμπαίκτη τον Μπράιαν Σο, με τον οποίον παραμένουν πολύ καλοί φίλοι. Ο Σο είναι σήμερα βοηθός του προπονητή των Λέικερς, Λουκ Ουόλτον, ο οποίος θα πρέπει φέτος να κοουτσάρει τον ΛεΜπρόν Τζέιμς. Δεν είναι ακριβώς... piece of cake, που λένε οι Αμερικανοί.

Γι' αυτό ο Ουόλτον έβαλε τον Σο να κανονίσει ένα ραντεβού με τον Λου. Ήθελε να τον ρωτήσει πώς να χειριστεί τον ΛεΜπρόν. "Έχω μπροστά μου στιλό και χαρτί. Σ' ακούω", του είπε όταν μίλησαν στο τηλέφωνο. Δεν είπαν πολλά σε αυτή την πρώτη επαφή. Συμφώνησαν να τα πουν αναλυτικά τρώγωντας πρωινό στο Λας Βέγκας μαζί με τον Μπράιαν Σο.

Ο Λου, πάντως, μιλώντας στο ESPN εξήγησε τι θα πει στον Ουόλτον: "Θέλω απλώς να ξέρει ότι ο ΛεΜπρόν δεν είναι όλες αυτές οι βλακείες που λένε και γράφουν διάφοροι. Τον κάνουν να φαίνεται σαν ένας παίκτης που δεν μπορείς να τον κοουτσάρεις, που είναι γενικώς δύσκολος. Καμία σχέση. Αυτό ακριβώς θέλω να μοιραστώ μαζί του.

Όλη αυτή η παράνοια προέρχεται από τα μίντια. Δεν προέρχεται από κανέναν από τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάζεται. Ο Μάβερικ Κάρτερ, ο Ράντι Μιμς, όλα αυτά τα παιδιά είναι επαγγελματίες. Δεν θα έχει πρόβλημα με κανένα από αυτά τα παιδιά. Δεν θέλω ο κόσμος να πιστεύει ότι ο ΛεΜπρόν είναι μα...ας ή ότι ο ΛεΜπρόν είναι αυτό κι εκείνο, γιατί απλά δεν είναι".

Ο Λουκ Ουόλτον πάντως δεν περιορίζεται μόνο στις συμβουλές του Τάιρον Λου. Πήρε τηλέφωνο και τον Έρικ Σπέλστρα των Μαϊάμι Χιτ, ο οποίος είχε παίκτη τον ΛεΜπρόν επί μια τετραετία. Φαίνεται πως ο προπονητής των Λέικερς κάνει σωστή προετοιμασία. Και μένει να δούμε αν θα τα πάει καλά με τον "Βασιλιά" ή θα την πατήσει όπως ο Ντέιβιντ Μπλατ στους Καβαλίερς...



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ