22.7 C
Athens
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Ουόλτον: «Ευκαιρία να δώσουμε δημοσιότητα σε άλυτα θέματα»

Τον τρόπο με τον οποίο διαμαρτυρήθηκαν κατά του Ντόναλντ Τραμπ οι ομάδες του ΝΒΑ στα χθεσινά φιλικά σχολίασε ο Λουκ Ουόλτον.

Ο τεχνικός των Λέικερς τόνισε πως με την κίνηση να πιαστούν αγκαζέ παίκτες και προπονητές στάλθηκε το μήνυμα της ενότητας αλλά και τον σεβασμό στις αξίες των ΗΠΑ.

«Είμαστε ενωμένοι σε αυτό. Πιστεύω πως αυτή η κίνησε έδειξε σεβασμό, στην πατρίδα, στη σημαία, στη χώρα. Με το κλείδωμα των χεριών, δείξαμε πως υπάρχουν άλυτα θέματα σε αυτή τη χώρα και είναι ευκαιρία να τους δώσουμε περισσότερη δημοσιότητα. Αν δεν κάνεις κάτι για να βοηθήσεις, τίποτα δεν πρόκειται να αλλάξει».

Λέικερς, Τίμπεργουλβς και Νάγκετς επέλεξαν να εκφράσουν την αντίθεσή τους ενώ οι Ουόριορς αποφάσισαν να μην ακολουθήσουν το παράδειγμά τους.

Ο Ντρέιμοντ Γκριν, μιλώντας στο ESPN, δήλωσε: «Ό,τι είχαμε να πούμε το είπαμε. Ο καθένας ξέρεις που βρίσκεται. Δεν χρειάζεται να κάνουμε κάτι άλλο για να δείξουμε τις θέσεις μας για αυτό το θέμα. Όλος ο κόσμος ξέρει».

Τέλος, ο Αντρέ Ιγκουντάλα επισήμανε: «Πιστεύω πως κάναμε αρκετά για αυτό το θέμα. Θεωρώ πως οι φωνές μας ακούστηκαν δυνατά στις ΗΠΑ».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ