25.2 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Ουόκαπ: “Πρωτάθλημα, Κύπελλο και Final Four” (vid, pics)

O Τόμας Ουόκαπ έφτασε σήμερα στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού. Ο Αμερικάνος γκαρντ δήλωσε ενθουσιασμένος που βρίσκεται στην Ελλάδα και στους "ερυθρόλευκους" και ξεκαθάρισε πως οι στόχοι για τη φετινή σεζόν είναι υψηλοί.

"Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ", τόνισε και πρόσθεσε: "Ήταν δύσκολο να πω "αντίο" στην οικογένειά μου, αλλά ήρθε η στιγμή και τώρα είμαι εδώ, είμαι έτοιμος για δουλειά και πραγματικά ενθουσιασμένος".

Σε παλιότερες δηλώσεις του είχε αναφερθεί στον Βασίλη Σπανούλη και πως θα ήθελε να είχε προλάβει να παίξει δίπλα του, αλλά είπε πως δεν έχει επικοινωνήσει μαζί του: "Δεν του έχω μιλήσει, δεν το έχω επιχειρήσει, αλλά τώρα που είμαι εδώ, κάποια στιγμή θα γίνει. Είμαι σίγουρος πως μετά από τόσο μεγάλη καριέρα θα χρειάζεται λίγο χρόνο για τον εαυτό του και την οικογένειά του και τους φίλους του. Θα τους γνωρίσω όλους, γι' αυτό είμαι εδώ και τόσο νωρίς. Να τακτοποιηθώ, να δω την πόλη, το γήπεδο... Δουλειά μας είναι προετοιμαστούμε και αυτό ήδη έχει αρχίσει να γίνεται".

Ο Ουόκαπ δήλωσε πως γνωρίζει τους φίλους του Ολυμπιακού και είπε το δικό του "ευχαριστώ προκαταβολικά για τη στήριξη", ενώ σε ερώτηση για τους στόχους της ομάδας ήταν ξεκάθαρος: "Πρωτάθλημα, Κύπελλο και Final Four στην Ευρωλίγκα".

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ