17.8 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Ουοναμέικερ στο basketa.gr: «Ταβάνι μας… ο ουρανός»

Κάτι παραπάνω από αισιόδοξος εμφανίστηκε ο Μπραντ Ουοναμέικερ, μιλώντας στην συνάδελφο Μαρία Μαργαρίτη από την Κωνσταντινούπολη, ενόψει playoffs.

Η Νταρουσάφακα συμμετέχει για δεύτερη χρονιά στην Ευρωλίγκα και κατάφερε να ανέβει ένα σκαλί. Στην περσινή σεζόν τερμάτισε έκτη στον πέμπτο όμιλο του Top 16 ενώ φέτος προκρίθηκε ως όγδοη στα playoffs μετά την νίκη επί του Ερυθρού Αστέρα την τελευταία αγωνιστική. Στους "8", βέβαια, την περιμένει η Ρεάλ Μαδρίτης, έχοντας το πλεονέκτημα έδρας.

Ηγέτης της τουρκικής ομάδας είναι αναμφισβήτητα ο Μπραντ Ουοναμέικερ. Ο 28χρονος Αμερικανός γκαρντ"έγραψε" 16.8 πόντους, 3.2 ριμπάουντ, 4.7 ασίστ, 1.6 κλεψίματα και 2.9 λάθη, παίζοντας και στα 30 παιχνίδια! 

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Σε ερώτηση για το πόσο ψηλά μπορεί να φτάσει η "Νταρού," ο Αμερικανός γκαρντ δήλωσε: «Ο ουρανός είναι το ταβάνι μας. Έχουμε καρδιά, πάθος και χαρακτήρα σε αυτή την ομάδα. Όταν έχεις αυτά τα στοιχεία τα πάντα είναι πιθανά. Ξέρουμε πως είμαστε το αουτσάιντερ αλλά την ίδια στιγμή γνωρίζουμε πως μπορούμε να πάρουμε αυτά τα παιχνίδια. Μέσα στην χρονιά ο ένας μαθαίνει το παιχνίδι του άλλου. Ξέρεις πως μπορείς να βασιστείς στον άλλον και αυτό έχει συμβάλει στην αυτοπεποίθησή μας.

Όσο για την σειρά με την Ρεάλ Μαδρίτης και αν η ομάδα του μπορεί να πάρει ένα ματς στην Ισπανία: «Είμαστε 100% σίγουροι για αυτό. Κάθε φορά που βγαίνουμε για να παίξουμε, πιστεύουμε πως θα νικήσουμε, ανεξαρτήτως του ποιος είναι ο αντίπαλος. Τώρα είναι η Ρεάλ κι έχουμε την αυτοπεποίθηση πως μπορούμε να τους κερδίσουμε».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ