38.5 C
Athens
Πέμπτη, 13 Ιουνίου, 2024

Ουίμς… λαμπρός οδηγεί την Εφές! (vid)

Με τον Σόνι Ουίμς να παίρνει... μόνος του το ματς στο τέλος, η Αναντολού Εφές κέρδισε και εκτός έδρας την Νταρουσάφακα, με 79-78, περνώντας με «σκούπα» στα ημιτελικά του τουρκικού πρωταθλήματος.

Σε εξαιρετική κατάσταση μοιάζει να βρίσκεται τελευταία η Αναντολού Εφές, η οποία μοιάζει έτοιμη να πετύχει κάτι σημαντικό στο πρωτάθλημα Τουρκίας με την ουσιαστική πια πρόσθεση του Σόνι Ουίμς στο ρόστερ της, καθώς για αυτό το σκοπό είχε αποκτηθεί. Με τον Αμερικανό φόργουορντ να κάνει τη διαφορά σε ένα δραματικό φινάλε, οι παίκτες του Εργκίν Αταμάν πέρασε από τη «Volkswagen Arena» με 79-78 κόντρα στην Νταρουσάφακα και πήρε ακόμη ένα «εισιτήριο», με 2-0, για τα ημιτελικά των playoffs.

Οι φιλοξενούμενοι, βέβαια, είχαν κοντέψει να... χύσουν την καρδάρα με το γάλα, αφού στο ημίχρονο έμοιαζαν απόλυτοι κυρίαρχοι (32-42), αλλά το συγκρότημα του Ντέιβιντ Μπλατ έκανε την ανατροπή, προηγούμενο με 76-73 χάρη σε καλάθι του Ουίλμπεκιν στα 114" για το τέλος. Κάπου εκεί, ο Ουίμς πήρε το «όπλο» του και σκοράροντας τους έξι τελευταίους πόντους της ομάδας του, χάρισε το αποτέλεσμα στην Εφές, με «χαριστική βολή» στην αντίπαλό της το λέι απ στα 20" πριν από την εκπνοή, με τον Ουίλμπεκιν να αστοχεί στο τρίποντο, που θα πρόσφερε την ισοφάριση για την Νταρουσάφακα.

Κάπως έτσι, η «μάχη» δύο εξαιρετικών σκόρερ τελείωσε υπέρ του Ουίμς, που είχε συνολικά 24 πόντους με 11/18 σουτ, ενώ ο Μπράιαντ Ντάνστον τελείωσε με double double 14 πόντων και 10 ριμπάουντ. Οι 29 πόντοι του Σκότι Ουίλμπεκιν, με 11/21 σουτ, πέντε ριμπάουντ και τέσσερις ασίστ, όπως και το double double 21 πόντων και 10 ριμπάουντ του Μάικλ Έρικ, δεν ήταν αρκετά για τους γηπεδούχους.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ