23.9 C
Athens
Πέμπτη, 26 Σεπτεμβρίου, 2024

Ουίλ Τόμας: Η ACB και το εμπόδιο (vid)

Μετά από μία αρκετά καλή σεζόν σε Ρωσία και Euroleague με τη φανέλα της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, ο Ουίλ Τόμας φαίνεται πως εξετάζει την προοπτική να επιστρέψει στην ACB

O 34χρονος φόργουορντ, που μέτρησε φέτος 9.3 πόντους, 4.9 ριμπάουντ και 1.4 ασίστ κατά μέσο όρο σε 39 αναμετρήσεις στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, έχει ρίξει γέφυρες για να επιστρέψει και να αγωνιστεί εκ νέου στην Ισπανία. 

Βέβαια, το συγκεκριμένο σενάριο έχει μία αντικειμενική δυσκολία, το περιβόητο «ταντέο». ΗΒαλένθια, που είναι η τελευταία ισπανική ομάδα στην οποία αγωνίστηκε ο Τόμας, διατηρεί τα δικαιώματα του παίκτη και έχει την επιλογή να ματσάρει την πρόταση που θα καταθέσει κάποια άλλη ομάδα της εγχώριας λίγκας αν θελήσει να τον αποκτήσει. 

Σενάριο που δε μοιάζει διόλου απίθανο, αν αναλογιστεί κανείς ότι οι «νυχτερίδες» του χρόνου θα παίζουν κατά πάσα πιθανότητα στο Eurocup και θα χάσουν αρκετούς παίκτες από το υπάρχον ρόστερ τους και θα ψάξουν νέες, αλλά ποιοτικές λύσεις. Εξάλλου, μαζί έφτασαν τόσο στην κατάκτηση του ισπανικού πρωταθλήματος το 2017, όσο και στην κορυφή του Eurocup το 2019, με τον Τόμας να αναδεικνυέται τότε MVP των τελικών. 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ