19 C
Athens
Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Ουίλτζερ στο Basketa.gr: “Να μας γίνει μάθημα”

Ο Κάιλ Ουίλτζερ ήταν έτοιμος για να αναδειχθεί πρόσωπο της βραδιάς. Με προσωπική του ενέργεια και ένα εντυπωσιακό κάρφωμα έστειλε τον αγώνα με τη Ζαλγκίρις στην παράταση. Εκεί όταν αστόχησε στη δεύτερη βολή - προς το φινάλε - ο Μπόμπι Μπράουν, ο Καναδός σέντερ ήταν και πάλι εκεί με ριμπάουντ και καλάθι για το 85-84, που όμως έμελλε να μην είναι το τελικό σκορ.  Ο Γιανκούνας βρήκε - με φόλοου - το στόχο στα 2.9'' πριν το φινάλε και "έκλεψε" από τον Ουίλτζερ τον τίτλο του ανθρώπου του αγώνα.

"Δυστυχώς έτσι είναι και τα καλάθια που έβαλα δεν έχουν την παραμικρή σημασία από τη στιγμή που χάσαμε. Τουλάχιστον να μας γίνει μάθημα εν' όψει των πλέι οφ αυτή η ήττα καθώς νικούσαμε με 16 πόντους διαφορά λίγο πριν το τέλος της τρίτης περιόδου. Ομως κάθε αγώνας τελειώνει όταν ακουστεί η κόρνα της λήξης" τόνισε στο Basketa.gr ο Κάιλ Ουίλτζερ που μη γνωρίζοντας (την ώρα της συνομιλίας δεν είχε καν αρχίσει ο αγώνας Ρεάλ-Μπάμπεργκ) τον αντίπαλο ακόμα ήταν σαφής:

"Δεν μας ενδιαφέρει με ποιόν θα παίξουμε αρκεί να είμαστε εμείς καλά και έτοιμοι. `Ειλικρινά "πονάει" πολύ ο τρόπος που χάσαμε αλλά πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Μας έλειπαν βασικοί παίκτες, ήταν σημαντικές απώλειες. αλλά μην ξεχνάτε ότι η ομάδα έχει και άλλους πολύ καλούς παίκτες που προσπάθησαν να καλύψουν το σπουδαίο αυτό κενό" τόνισε ο Ουίλτζερ που ετοιμάζεται για πολύ "σκληρά" πλέι οφ.

"Θα είναι πολύ δυνατά παιχνίδια με ένταση και από την πλευρά μας είναι σημαντικό να έχουμε την συγκέντρωση που χρειάζεται.  Πρώτα απ' όλα πρέπει να μάθουμε από τα λάθη μας και να μην τα επαναλάβουμε. Ιδιαίτερα στα πλέι οφ τα λάθη μετράνε...διπλά και καλό είναι να τα αποφεύγεις" συνέχισε ο Καναδός σέντερ που νοιώθει καλά στην Ευρωλίγκα και όπως λέει :

"Οποτε χρειαστεί και στο μέλλον θα είμαι έτοιμος να σκοράρω ένα κρίσιμο καλάθι. Ολοι αυτό έχουμε στόχο και ουσιαστικά όλοι νοιώθουμε και πρέπει να είμαστε έτοιμοι ανά πάσα στιγμή. Η Ζαλγκίρις είναι πάντως πολύ καλή ομάδα και μας δυσκόλεψε αρκετά. Τους επιτρέψαμε να σκοράρουν εύκολους πόντους και αυτό ήταν άσχημο. Ηταν απλό παίξαμε κακή άμυνα σε εκείνο το διάστημα. Ομως είμαι βέβαιος ότι θα είμαστε έτοιμοι από τον κόουτς με τον καλύτερο τρόπο για αυτά τα κρίσιμα παιχνίδια".

 

Photo Credit: Eurokinissi



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ