23 C
Athens
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024

Ουίλτζερ: «Να παίξουμε το μπάσκετ του Ολυμπιακού»

Ο Κάιλ Ουίλτζερ μπορεί να είναι από τις τελευταίες προσθήκες του Ολυμπιακού, αλλά φαίνεται πως έχει... εμπεδώσει αρκετά πράγματα σχετικά με τη νέα του ομάδα. Έτσι αυτό που θέλει ενόψει της αυριανής (9/2, 21.45) αναμέτρησης με την Ρεάλ Μαδρίτης για την 22η αγωνιστική της Ευρωλίγκας είναι να παίξουν οι «ερυθρόλευκοι» το δικό τους μπάσκετ.

«Ξέρουμε πως είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Είχαμε δύο μέρες να προετοιμαστούμε, ακούσαμε τους προπονητές μας και μας έχουν ενημερώσει για τον αντίπαλό μας. Όλοι οι αγώνες άλλωστε της Ευρωλίγκας είναι δύσκολοι, ειδικά οι εκτός έδρας».

Ένα από τα μεγαλύτερα όπλα της Ρεάλ Μαδρίτης είναι ο γρήγορος ρυθμός και ο Ουίλτζερ ήταν ενημερωμένος: «Ναι, το ξέρουμε... Οπότε θα πρέπει να τους δυσκολέψουμε στην άμυνα όσο γίνεται περισσότερο και να προστατεύσουμε την μπάλα στην δική μας επίθεση, γιατί τα λάθη οδηγούν σε αιφνιδιασμούς και εύκολους πόντους. Αν τα κάνουμε αυτά τα δύο θα είμαστε εντάξει».

Όσο για τη δουλειά στα... ψηλά, με παίκτες όπως ο Φελίπε Ρέγες στο αντίπαλο στρατόπεδο, ο Ουίλτζερ απάντησε μιλώντας στα κανάλια Novasports: «Είναι πολύ καλοί στα επιθετικά ριμπάουντ. Οπότε θα πρέπει να παίξουμε κι εμείς επιθετικά και με μεγάλη αυτοπεποίθηση. Πρέπει να τα καταφέρουμε στο κομμάτι αυτό. Θα τα δώσουμε όλα. Θα πρέπει να παίξουμε το μπάσκετ του Ολυμπιακού».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ