24.3 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Ουίζαρντς: Συμπαίκτες πιάστηκαν στα χέρια στα αποδυτήρια (vids)

Τρομερά πράγματα έγιναν στην «Capital One Arena», με τους Ουάσινγκτον Ουίζαρντς να επικρατούν με 122-118 των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, αν και στο ημίχρονο έγινε χαμός στα αποδυτήριά τους.

Ο Μόντρεζλ Χάρελ και ο Κεντάβιους Κάλντουελ-Ποπ τσακώθηκαν στο ημίχρονο, επειδή ο δεύτερος δεν πάσαρε στον πρώτο λίγο πριν από την ανάπαυλα. Οι δύο παίκτες ήρθαν στα χέρια, αλλά με την έγκαιρη επέμβαση των ψυχραιμότερων αποφεύχθηκαν τα χειρότερα. Στο δεύτερο μέρος αμφότεροι μπήκαν στο παρκέ σαν να μην έγινε τίποτα, με τον πρώτο να τελειώνει με 12π. και εφτά ριμπάουντ και το δεύτερο με 16π., τρία ριμπάουντ και ισάριθμες ασίστ. Ο Κάιλ Κούζμα αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ με 29π., ο Σπένσερ Ντινουίντι ήταν «διπλός» με 22π. και δέκα ασίστ και επίσης 12π. μαζί με πέντε ριμπάουντ είχε ο Κόρεϊ Κίσπερτ.

«Στράφι» πήγαν οι 32π. και οι οκτώ ασίστ του Σάι Γκίλγκιους-Αλεξάντερ για τις «βροντές». Ο Τζος Γκίντεϊ είχε 18π., έξι ριμπάουντ και οκτώ ασίστ και ο Ντάριους Μπάζλεϊ 14π. και εννέα ριμπάουντ. Αυτή ήταν πέμπτη διαδοχική ήττα των φιλοξενουμένων. Ο Λου Ντορτ (17π., πέντε ριμπάουντ) αστόχησε σε κρίσιμο τρίποντο λίγο πριν από τη λήξη, με τον Κούζμα να διαμορφώνει με 1/2 βολές το τελικό αποτέλεσμα.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ