18.9 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Ουίγκινς: “Θα κάνουμε ό,τι χρειαστεί”

Ο Αντουέιν Ουίγκινς έκανε με βάση τους αριθμούς, την καλύτερη εμφάνιση του στο ελληνικό Πρωτάθλημα στο χθεσινό παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Ιωνικό. Σημείωσε νέο ρεκόρ καριέρας με τους 26 πόντους βελτιώνοντας κατά έναν το προηγούμενο που είχε σημειώσει ως παίκτης του Λαυρίου στα πλέι οφ του 2018 και είχε 35 βαθμούς στο ranking που τον καθιστούν υποψήφιο MVP της 16ης αγωνιστικής.

 


Ο Αμερικανός, που ωστόσο βρίσκεται στο “κάδρο” των επικείμενων, νέων αλλαγών στον ΠΑΟΚ, μίλησε για τη νίκη της ομάδας του και για την προσπάθεια της να βγει από τη δύσκολη, βαθμολογική θέση: “Ήταν σημαντικό που καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη σε αυτό το παιχνίδι. Ξέραμε ότι έπρεπε να κερδίσουμε και αυτό που μας ένοιαζε ήταν μόνο η νίκη και τίποτα άλλο. Την πήραμε και κοιτάμε τη συνέχεια” είπε και πρόσθεσε σχετικά με την προσπάθεια παραμονής στην κατηγορία: “Σίγουρα υπάρχει πίεση. Ωστόσο, με τον ερχομό των καινούργιων παικτών, παιχνίδι με το παιχνίδι, βρίσκουμε τη χημεία μας καλύτερα και πιστεύω ότι ήδη μας βοηθούν και θα μας βοηθήσουν ακόμα περισσότερο στη συνέχεια. Θέλουμε να πετύχουμε το στόχο μας και θα κάνουμε ό,τι χρειαστεί γι’ αυτό”.

 

 


Ο ΠΑΟΚ σημείωσε και τις πέντε νίκες του στο Πρωτάθλημα στο “παλατάκι”. Όλες με διαφορές 17-30 πόντων. Μακριά από αυτό όμως παραμένει χωρίς νίκη στην κατηγορία αφού τα μοναδικά “διπλά” του ήταν στο BCL επί της Βόννης και της Νεπτούνας: “Είναι αρκετά τα παιχνίδια μακριά από το γήπεδο μας, που ήταν κλειστά στο σκορ, αλλά στο τέλος δεν καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Πιστεύω ότι θα βελτιωθούμε σε αυτό το κομμάτι και μπορεί να παίξει ρόλο και σε αυτό, η έλευση των νέων παικτών. Είναι παίκτες με εμπειρία που μπορούν να μας βοηθήσουν σε πολλούς τομείς”.

 


Ο Ουίγκινς αποκτήθηκε με την προοπτική να παίξει στο “3” ωστόσο το “4” φαίνεται να του ταιριάζει περισσότερο, αφού είναι παραγωγικός στο χαμηλό ποστ και στο παιχνίδι στη βασική γραμμή εκεί όπου χρησιμοποιείται κατά βάση πλέον. Ο ίδιος λέει σχετικά: “Νιώθω άνετα. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να βρίσκομαι στον αγωνιστικό χώρο και να κάνω ό,τι μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα μου. Αυτό θέλω να κάνω και αυτό προσπαθώ να κάνω πάντα”.

 


Photo Credits: Eurokinissi



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ