13.7 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ουέστμπρουκ: Τριπλός σχεδόν από τα μισά του αγώνα (vid)

Ο Ράσελ Ουέστμπρουκ έκανε πριν από λίγες μέρες τα παράπονά του. Πολλοί, είπε, θεωρούν εύκολη υπόθεση τα triple double, αλλά δεν είναι. Πάντως, αν πρέπει να κατηγορήσει κάποιον γι' αυτό ο Ουέστμπρουκ, είναι ο ίδιος ο εαυτός του. Τα ξημερώματα έγινε "τριπλός" λίγο μετά την έναρξη της τρίτης περιόδου!

Στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου του αγώνα των Ουίζαρντς με τους Πέισερς, ο Ουέστμπρουκ είχε ήδη 8 πόντους, 12 ριμπάουντ και 14 ασίστ! Με την επιστροφή στο γήπεδο σημείωσε δύο ακόμη πόντους και σφράγισε ένα ακόμη triple double.

Το triple double φέρνει τον άσο των Ουίζαρντς ακόμη πιο κοντά σε ένα ιστορικό προσπέρασμα. Απέχει πλέον μόλις τέσσερα από το να προσπεράσει τον Όσκαρ Ρόμπερτσον και να γίνει ο παίκτης που έγινε περισσότερες φορές "τριπλός" στην ιστορία του ΝΒΑ. Απομένουν επτά αγώνες και με το ρυθμό που πηγαίνει μάλλον θα τα καταφέρει. Αυτή τη στιγμή έχει 178 και ο Ρόμπερτσον είχε σταματήσει στα 181.

Ο Ουέστμπρουκ το έκανε να φαίνεται εύκολο, αλλά έδωσε και τις μάχες του. Χαρακτηριστική φάση αυτή που έπεσε στο παρκέ, σηκώθηκε, ξανάπεσε και ξανασηκώθηκε, χωρίς να χάσει την μπάλα και με ολίγο από... χορευτικές κινήσεις.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ