24.5 C
Athens
Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου, 2024

Ουέστμπρουκ: «Μόνο Οκλαχόμα»

Στην Οκλαχόμα Σίτι θέλει να μείνει για… πάντα ο Ράσελ Ουέστμπρουκ, που πρόσφατα υπέγραψε νέο ηγεμονικό συμβόλαιο με τους Θάντερ.

Ο 28άχρονος γκαρντ έγινε ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης στην ιστορία του ΝΒΑ και στο πλαίσιο της επίσημης ανακοίνωσής του από τις «βροντές» παραδέχθηκε: «Το έχω ξαναπεί και θα το πω πάλι, δεν υπάρχει μέρος στο οποίο θα ήθελα να είμαι πέρα από την Οκλαχόμα. Είμαι ευγνώμων που έχω την ευκαιρία να συνεχίσω την καριέρα μου στους Θάντερ. Από την πρώτη ημέρα, εγώ και η οικογένειά μου έχουμε λάβει τρομερή υποστήριξη από τον οργανισμό. Όταν παίζεις στην Οκλαχόμα, παίζεις μπροστά στους καλύτερους οπαδούς του κόσμου και είμαι έτοιμος να δώσω ό,τι έχω για αυτούς, για την πόλη και την ομάδα. Γιατί όχι;».

Ο Ράσελ Ουέστμπρουκ συμφώνησε για νέο πενταετές συμβόλαιο, αντί του ποσού των 205 εκατ. δολαρίων, το οποίο θα ξεκινήσει να «τρέχει» από την αγωνιστική περίοδο 2018-2019. Συνολικά, εάν υπολογίσουμε και τη φετινή συμφωνία, στον τραπεζικό λογαριασμό του θα μπουν -έως το 2023- 233 εκατ. δολάρια.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ