20.7 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Ουέμπερ: «Θέλω να μείνω στον Ολυμπιακό»

Ο Μπριάντε Ουέμπερ πρωταγωνίστησε στη χτεσινή ήττα του Ολυμπιακού απέναντι στη Ζαλγκίρις, με τον Αμερικανό να ξεσπά σε κλάματα μετά το τέλος του αγώνα και να ζητά συγγνώμη από τους φιλάθλους των "ερυθρολεύκων". Σε δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος του αγώνα, ο Ουέμπερ αναφέρθηκε στο μέλλον του στον Ολυμπιακό, στις έντονες αντιδράσεις του αλλά και στη συνέχεια της σεζόν στη Euroleague.

«Εκτιμώ που ο Ολυμπιακός με υποδέχθηκε έτσι ζεστά, νιώθω λες κι είμαι εδώ όλη τη χρονιά. Μου αρέσει πολύ εδώ, εκτιμώ το ότι μου δείχνουν όλοι την αγάπη τους. Δεν ξέρω τι να πω για τη νέα χρονιά, αλλά έχω καλό συναίσθημα. Σίγουρα το να μείνω είναι μια από τις προτεραιότητες μου. Θέλω να το κάνω, αλλά πρέπει να περιμένω να δω τις επιλογές μου».

Για τον τρόπο με τον οποίο "βλέπει" το κάθε παιχνίδι και για τους συμπαίκτες του: «Έτσι είμαι εγώ, όταν είμαι μαζί με κάποιον, είμαι εκεί και τέλος. Δεν δίνω το μισό από εμένα. Με το που υπογράψω κάπου, βλέπω δίπλα μου αδέρφια για μια ζωή. Έτσι είμαι εγώ, ως παίκτης και άνθρωπος

Για την αντίδρασή του μετά την ήττα των "ερυθρολεύκων": «Με κατέβαλαν τα συναισθήματά μου. Δεν μου αρέσει να χάνω. Είμαι μαχητής, δεν έχω μάθει να χάνω. Βάζω όλο μου το είναι σε κάθε παιχνίδι, ό,τι κι αν είναι αυτό. Έτσι ένιωσα κι έτσι αντέδρασα. Ήταν απλά τα συναισθήματα μου που εξωτερικεύτηκαν. Κάναμε πολλά λάθη, ενώ εκείνοι βρήκαν μερικές σπουδαίες φάσεις.  Δεν τελειώσαμε εκείνες τις "μικρές" φάσεις που μετρούσαν, ενώ η Ζαλγκίρις τις τελείωσε. Θα μπορούσαμε να το είχαμε τελειώσει».

Για το ζήτημα της πρόκρισης: «Δεν το καταλαβαίνω αυτό. Δεν μου αρέσει να στηρίζομαι σε άλλα αποτελέσματα για το αν μείνουμε εκτός ή αν προκριθούμε Μακάρι να είχαμε "τελειώσει" την δουλειά. Τώρα πρέπει να κάνουμε καλά την δουλειά μας και να ελπίζουμε για το καλύτερο. Έτσι είναι η κατάσταση τώρα, θα δούμε»



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ