23.2 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Ουέμπερ: “Δεν μου αρέσει να χάνω”

Ο Μπριάντε Ουέμπερ ήταν ο κορυφαίος παίκτης του Ολυμπιακού, έστω κι αν στα τελευταία δευτερόλεπτα είχε δύο κακές επιλογές που κόστισαν. Έδωσε τα πάντα στο παρκέ κι όταν τελείωσε ο αγώνας, ξέσπασε σε κλάματα. Λίγο αργότερα κι αφού είχε ηρεμήσει, προσπάθησε να εξηγήσει στη NOVA την αντίδρασή του:

«Δεν μου αρέσει να εξαρτόμαστε από άλλα αποτελέσματα, έπρεπε να τελειώσουμε το παιχνίδι. Παίξαμε πολύ καλά, θέλαμε μερικές καλές φάσεις ακόμα για να νικήσουμε.

Όταν παίζεις, υπάρχουν πολλά συναισθήματα. Δίνω την καρδιά μου, τα πάντα για το παιχνίδι... Μου αρέσει το μπάσκετ και δεν μου αρέσει να χάνω. Έτσι αντέδρασα, ήταν τα συναισθήματά μου αυτά.

Όπως έχω πει ξανά, όταν λείπει κάποιος, ένας άλλος πρέπει να βγει μπροστά. Θέλω να βγαίνω μπροστά, να δει η ομάδα μου τι μπορώ να κάνω κι ότι θέλω να βοηθήσω. Μακάρι να γίνει και στο επόμενο παιχνίδι.
Εμένα μου αρέσει να κάνω αυτό που ζητάει η ομάδα μου, είτε αυτό είναι το σκοράρισμα, είτε η άμυνα. Απόψε ήμουν καλά και δεν ήθελα να εκβιάσω τίποτα, γιατί ήθελαν να είμαι πιο συγκρατημένος».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ